Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazwita Zobacz posta
    Taaak?? To przysięgnij na pagony Twojego oficera prowadzącego!
    Przysiegam! Probowali mnie zwerbowac, ale mleko ssalem

@Jaro - dzieki

Domyślnie

Bo widzisz Don ,
    nie wszyscy pamiętają Bieszczady NKP

Domyślnie

to co jest w zlym smaku, bo jakos nie ogarniam tej kuwety... samo zdjecie, czy fakt, ze nie wspolpracowalem?

Domyślnie

Cztery kopyta o drogę pyta? Na forum o fotografii chcesz się bawić się w kotka i myszkę? Kompletnie mnie nie interesuje, że czegoś nie ogarniasz. Męcz się z tym sam.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez numer1 Zobacz posta
    Cztery kopyta o drogę pyta? Na forum o fotografii chcesz się bawić się w kotka i myszkę? Kompletnie mnie nie interesuje, że czegoś nie ogarniasz. Męcz się z tym sam.

Pozdrawiam
    a więc zamilknij na wieki wieków. Ja z Malinem będę się z chęcią męczył, a chociażby na krzyżu.

Domyślnie

Pozdrawiam
    Maliniacco o d7 lat na forum i jakoś nie odczuwam zmęczenia, a Ty od 2 miesięcy i ręce opadają, że trudno do klawiatury sięgnąć.
    Przy okazji ostrzeżenie - nie zaglądaj do działu humor, tam to dopiero herezje!
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Zakiełkował mi w myślach fragment z Mickiewicza - taki oto...

I was dostrzegam, o dumni badacze!
    Gdy wami burza jak śmieciem pomiata,
    Zamknięci w sobie, jak w konchy ślimacze,
    Chcieliście mali obejrzeć krąg świata.

Jest to mój ostatni komentarz w tym wątku

Domyślnie

Mickiewicz był niestety głupcem, co zresztą w "Rozumie i wierze" dobitnie pokazał.

Jest to mój ostatni komentarz w tym wątku
    Miło.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Ludeczkowie kochani. Aktualny temat, ciekawe skojarzenie, komiczne ujęcie, ekstra wykonanie. W sumie śmieszne. Na pewno śmieszniejsze niż średnia w dziale Fotożart. A tu zaczyna się rozwijać dyskusja filozoficzna i przerzucanie cytatami. I to dopiero nadaje się do działu, ale bez przedrostka "Foto...". Więcej luzu. A dla Autora jeszcze raz gratulacje.
    D90

Domyślnie

Fota typowo plakatowa
    Mi akurat średnio podpasowało właśnei wykonanie. Choć bardziej stawiał bym na niezbyt dobrą "grę aktorską"

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów