Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Tancerze

Domyślnie Tancerze

To mój debiut na forum, niedawno zacząłem przygodę z fotografią, ale nie chce się tłumaczyć tylko pokazać Wam moje zdjęcia. Ojciec mi powtarzał zawsze: "Jak się nie wywrócisz, to się nie nauczysz" - tu jest chyba podobnie. Wiem, że dużo tu niedoskonałości, ale chciałbym poznać Wasze zdanie!

1.
    Ostatnio edytowane przez De Camtrois ; 12-03-2013 o 12:07

Domyślnie

Cos tacy mini tancerze skryci tutaj.
    zenit 12xp | helios 44M-4 58mm/2 | jupiter 3,5/135mm | d70s | n8008s | n 50 f/1.8D | t 12-24 f4
    http://malyrebel.blogspot.com/

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez De Camtrois Zobacz posta
    nie chce się tłumaczyć tylko pokazać Wam moje zdjęcia.
    Czekam z niecierpliwością w takim razie.

Domyślnie

Pierwsza zasada - nie strzela się ludziom w plecy
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borbet Zobacz posta
    Pierwsza zasada - nie strzela się ludziom w plecy
    a za konsekwencję w łamaniu tej zasady mogę liczyć na jakiś bonus?

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

2 już coś zaczyna gadać... Z plecami się nie przejmuj... Jest gwiazda, jest dobrze

Domyślnie

Dzięki za rzucenie okiem

Na jedynce tancerze są "mini", ale z tej perspektywy - skąpanego w deszczu, nocnego miasta wydali mi się bardziej intrygujący.

Trójka byłaby ciekawsza, jeśli wpisałbym ją w kontekst reportażu - otóż 50 metrów dalej na Kunfurstendamm w Berlinie odbywał się karnawał, gdzie "w kupie" bawiły się dziesiątki tysięcy ludzi. Ten facet przechadzający się samotnie po jednym z najbardziej ruchliwych na co dzień skrzyżowań, moim zdaniem mówi bardzo dużo na temat "owczego pędu"... (reportaż być może też wrzucę, ale póki co miałem problem z samym wrzucaniem zdjęć...)

Ale najbardziej przemyślana była chyba piątka - Friedrichstrasse, jedna z głównych ulic Berlina, życie nocne w pełni, ludzie pędzą, samochody również, McDonald pełen jak u nas w latach 90. i... bezdomny, który (jak się okazało za chwilę, gdy do niego podszedłem) był prawie nieprzytomny. Z zimna i głodu (siedząc pod Mc!)...

Domyślnie

Proszę pomniejszyć pionowe kadry, max. to 850px wysokości. Nowe linki można przysłać któremuś z moderatorów. Do tego czasu wątek zamknięty.

Uprawnienia umieszczania postów