Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Program do drukowania zdjęć

Witam.
    Czy może ktoś mi podać nazwę dobrego darmowego programu do drukowania zdjęć? Wiem, że jest tego pełno w necie ale napotkałem się na takie, że wydrukowanie zdjęcie 10x15cm posiada szumy i nie wiem jaki jest tego powód, możliwe że może jakiś felerny program.
    D60 + VR 18-105mm + 35mm f/1,8 G + YN 560III
    Kiev 4 + 35mm f/1,8

Domyślnie

http://www.hp.com/global/pl/pl/consu...creations.html ten program jest spoko. Tylko nie wiem w jaki sposób ustawić rozłożenie zdjęć na kartce A4
    D60 + VR 18-105mm + 35mm f/1,8 G + YN 560III
    Kiev 4 + 35mm f/1,8

Domyślnie

Uwaga z tym instaluje się 22find, który ustawia się jako strona startowa we wszystkich przeglądarkach. Postępowanie wg instrukcji odinstalowania nie daje żadnego skutku. Pomogło użycie adwcleaner ale na jeden dzień. Jeżeli ktoś ma doświadczenia z usunięciem tego g..na to bardz proszę o wiadomość.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vargas Zobacz posta
    Witam.
    Czy może ktoś mi podać nazwę dobrego darmowego programu do drukowania zdjęć? Wiem, że jest tego pełno w necie ale napotkałem się na takie, że wydrukowanie zdjęcie 10x15cm posiada szumy i nie wiem jaki jest tego powód, możliwe że może jakiś felerny program.
    Najpopularniejsi producenci drukarek tacy jak HP czy Epson dodają taki program do swojego sprzętu.
    HP Photo Creations
    Epson Easy Photo Print
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Pierwszy link przećwiczony - żadnego skutku. Drugi sprawdzę, ale wczoraj przeszukałem rejestr i wywaliłem jeszcze kilka wpisów. Efekt jest taki, że włącza się tylko raz przy pierwszym uruchomieniu przeglądarki po starcie lub restarcie kompa.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    Pierwszy link przećwiczony - żadnego skutku. Drugi sprawdzę, ale wczoraj przeszukałem rejestr i wywaliłem jeszcze kilka wpisów. Efekt jest taki, że włącza się tylko raz przy pierwszym uruchomieniu przeglądarki po starcie lub restarcie kompa.
    Spróbuj tak: http://www.fixitpc.pl/topic/16932-22find/ (wg. rad Admina).
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Tak, u mnie jest taka sama sytuacja jak opisuje jak opisuje użytkownik w pierwszym poście z linka, który podesłałeś. U mnie w adresie też jest odwołanie do dysku systemowego. Niestety, głupia sprawa ale sam nie wykonam tych zaleceń. Jestem na to zwyczajnie za cienki. I tak jak na mnie to zrobiłem już dużo. Będę musiał kogoś poprosić żeby mi to zrobił. W każdym razie dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Uprawnienia umieszczania postów