Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kluskowo ;)

Domyślnie Kluskowo ;)

1
    2

i jeszcze kilka TU

Domyślnie

1 mz. absolutnie na nie - i nie chcij wiedziec z czym mi sie kojarzy
    Nie ciekawe kadrowanie, brak ostrosci, dziwne kolory, balagan w tle ...
    2 brak ostrosci, nieciekawe swiatlo - za ostre ...
    Mialo byc apetycznie, ale ja tego nie jadam

Domyślnie

Zgadzam się z przedmówcą, dziwią mnie te cięcia i obróbka. Dobrze, że jestem po obiedzie
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Dzięki Panowie,

Co do sposobu podania i tym co w tle - tak chciał podający, światło nie wydaje mi się za ostre, balans cieplejszy (rozumiem, że wydaje się zbyt chłodno) robił z tych zdjęć pomarańczowo-żółtą "mamałygę", więc uznałem, że ochłodzenie wydobyło kolor potraw.

Naturalnie będę nadal pracował nad jedzeniem, zgodnie z Waszymi cennymi uwagami
    Ostatnio edytowane przez octavarium ; 12-03-2013 o 12:53

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez octavarium Zobacz posta
    Co do sposobu podania i tym co w tle - tak chciał podający, światło nie wydaje mi się za ostre, balans cieplejszy (rozumiem, że wydaje się zbyt chłodno) robił z tych zdjęć pomarańczowo-żółtą "mamałygę", więc uznałem, że ochłodzenie wydobyło kolor potraw.
    balans jest ok .. podanie natomiast paskudne .. ja wiem ze przy spaghetti wrzuca sie makaron do sosu i w ten sposob podaje ale przy zdjecia rzadza sie troche innymi prawami. krewetki na drugim natomiast wygladaja .. przedpiszcy nie chcieli pisac to ja tez nei napisze

dla porownania - tez sos, tez czerwony ..
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

A ja się nie zgadzam z kolegami powyżej..
    Jak dla mnie potrawy wyglądają całkiem apetycznie aż mam ochotę na takie spaghetti.
    D300 + MB-D10 + N35 1.8G + 85 1.8G + Sb-900

Domyślnie

sailor: wiem, że zdjęcia rządzą się innymi prawami, jednak klient życzył sobie zdjęcia, które będą pokazywały sposób podania w lokalu i dostał to, czego oczekiwał. W takich momentach nie dyskutuję z klientem, tylko robię tak, jak on chce Dziękuję za komentarz

Desperados: dzięki

Uprawnienia umieszczania postów