Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Domyślnie

no to wyglada na to, ze chyba bez jakiegos specjalisty sie nie obejdzie.. moze jutro cos inni dopowiedza ciekawszego, mi sie wyczerpaly pomysly..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jelcz-Laskowice

Domyślnie

Oczywiście dziękuję Ci za chęci i pomoc

Tymczasem proszę jeśli ktoś może wiedzieć co może być nie tak o pomoc czy pomysły co mogło się wysypać

Domyślnie

Bateria jest naładowana??

Domyślnie

ja bym zaczela od sprobowania na innej baterii.. mala szansa, aczkolwiek.. kto wie..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Wyjąć baterie na dwa dni. Jak nie pomoże, to serwis.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

A może aparat zalales czymś? Albo upusciles?
    Nikon N10.5 N35 N85 N80-200 S17-50 YN568
    Zapraszam do polubienia strony

Domyślnie

Zajrzyj w gniazdo karty pamięci i sprawdź czy styki nie są powyginane albo czy się nie ''zwierają''
    D600 / Tamron 17-35 2.8-4 DI OSD / N70-300 VR IF ED / N35 1.8 ED
    Olympus E500 / Sigma EX 30 1.4 / Zuiko 14-42 /

Domyślnie

a gripa uzywasz? czy jest oryginalny?
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

Odkręć szkło, gripa, wyjmij baterię, kartę (obie sformatuj) i odstaw na dzień-dwa. Jak nie pomoże, ślij do serwisu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jelcz-Laskowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    ja bym zaczela od sprobowania na innej baterii.. mala szansa, aczkolwiek.. kto wie..
    Hmmm to raczej nic nie da ale cos może się postaram

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Bateria jest naładowana??
    Batka naładowana, inaczej zresztą by mi się totalnie nie załączał abi nie "robił" zdjęć

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    Wyjąć baterie na dwa dni. Jak nie pomoże, to serwis.
    Próbowałem nawet przez tydzień i lipton, nie pomoglo

Cytat Zamieszczone przez kurczaczek Zobacz posta
    A może aparat zalales czymś? Albo upusciles?
    Zalać to może nie, choć podczas bardzo pochmurnej pogodzie z wysoką wilgotnością powietrza robiłem zdjęcia ale to tylko raz mi się zdarzyło tak. A upust to był może z wysokości 0,5m i to był w torbie.

Cytat Zamieszczone przez ska Zobacz posta
    Zajrzyj w gniazdo karty pamięci i sprawdź czy styki nie są powyginane albo czy się nie ''zwierają''
    Jeden styk baterii jest jakiś dziwnie luźny, środkowy. Pozostałe są "sztywne"

Cytat Zamieszczone przez avatarr Zobacz posta
    a gripa uzywasz? czy jest oryginalny?
    Gripa nie używam

Cytat Zamieszczone przez Kacper82 Zobacz posta
    Odkręć szkło, gripa, wyjmij baterię, kartę (obie sformatuj) i odstaw na dzień-dwa. Jak nie pomoże, ślij do serwisu.
    był caly porozkręcany, łącznie z wyjętą baterią, karta formatowana już z milion razy i stał tydzień tak "głodując" i nic to nie dało

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów