Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Arigatou Mayu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Arigatou Mayu

Oto pierwsza sesja jaką robiłam w języku angielskim, nad jeziorem Pyhaselka w odległym o ok. 1500 km na północ Joensuu (Finlandia) z modelką, która modelką na co dzień nie jest. Przedstawiam wam Mayu z Osaki.

D40x N 18-135 3,5 N 35 1,8 statyw, 2x elfo miqro pro B, beauty dish, snoot, wyzwalacz na podczerwień, jakaś blenda i plany na przyszłość

Domyślnie

2,6 - odpada przez przegrodę krojące oczy.
    3,5 - niby kadry prawidłowe, ale szkoda braku oczy, zwłaszcza na 5-tce gdzie masz fajne kolory

Domyślnie

Przede wszystkim to przegrałeś ze światłem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qadesh Zobacz posta
    Oto pierwsza sesja jak robiłam w języku angielskim...
    Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Przede wszystkim to przegrał ze światłem.

Światło to raz, dwa- kady nie są zbyt urozmaicone i na dodatek za mocno przymykasz obiektyw co się objawia małym rozmyciem tła. Następnym razem postaraj się zadbać bardziej o tło. Według mnie najbardziej naturalna jest piątka.

Jeszcze mam pytanie: czy sesja w języku angielskim jest trudniejsza od tej po polsku?

Domyślnie

no kiepsko. Kadry i światło na nie. Modelka na + (lubię japonki )
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mai11 Zobacz posta
    a po czym widać że to japonka ;>
    po tytule
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

1,2 mogło być cieplej. Musisz się przyłożyć do lepszego kadrowania,bo modelka ma potencjał a ty musisz nauczyć się pokazać go

Uprawnienia umieszczania postów