aj tam, aj tam
fajnie patrzeć jak mamusia się kotkami opiekuje i uczy je świata, niesamowite obserwacje.
chyba zostanę znanym fotografem przyrody![]()
Szukaj
aj tam, aj tam
fajnie patrzeć jak mamusia się kotkami opiekuje i uczy je świata, niesamowite obserwacje.
chyba zostanę znanym fotografem przyrody![]()
Animal Planet Live 24
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
A gdzie są zdjęcia kociej rodziny?![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Pursue happiness with diligence
Eee, jakaś taka niepodobna![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Nieco zmieszana...
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Rozebrana do rosołu...
Pursue happiness with diligence
Następnym razem jak mnie kto zapyta, czy lubię kotki, będę się musiała poważniej zastanowić nad odpowiedzią![]()
Eeeee ja też nie lubię kotów bo są żylaste
Ale ale mój mały przychówek wszedł potajemnie do baraku który przed fajrantem opuszczali robotnicy. Ot ciekawość go zgubiła. Zamknęli malucha na cały weekend i tak miauczał od soboty do dziś, a mama kocia pod barakiem miauczała. Dziś go wypuszczono i dostał niesamowitą burę od kotki. Najpierw na niego syczała i zęby pokazywała, potem łapą placneła ze 3 razy, dostał aż się poturlał. Po20 minutach pozwoliła podłaczyć się mu do cycy. Chyba koty nie wiedzą, że dzieci bić nie możnai trzeba je wychowywać bezstresowo
![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-06-2013 o 01:17
A jeśli one robią miał węglowy miałcząc węgiel? Mieląc miałcząc miał mają? Nie odbierajmy im szans...![]()
Pozdrawiam, Kuba
Skontaktuj się z nami