Szukaj
www.facebook.com/marcinkesekfotografia/
Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki
Jak ja bym chciał w końcu zobaczyć taki widok na własne oczy i w ogóle w te nasze tatry zawitać....
Wracając do zdjęcia to ciekawie się to prezentuje.. Może warto byłoby się pozbyć skalnych fragmentów w lewym górnym rogu ? Wiem, że tam jest kolejny szczyt i gdy się bardziej przyjrzeć idzie dostrzec jego zarysy ale na pierwszy rzut oka te ciemne fragmenty skalne "wiszą w powietrzu".
Kolorystycznie ciekawie podane i mi się podoba![]()
Znaczy,że mam góry pousuwać? Robert-proszę Cięnie mają zbyt mocnego konrastu,więc chyba aż tak nie razi??
Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki
Dla mnie super. Tatry są fantastyczne o każdej porze roku.
Mi osobiście to przeszkadza w odbiorzeale to jest tylko moje zdanie, spokojnie
![]()
no oczywiście,że spokojniekażdy ma prawo do własnego zdania
kiedy w Tatry przybywasz w końcu?
Mi kolorystyka jakoś nie podchodzi.
J.D.
ejd.superhost.pl
Na poczatek z minusow; to odjal bym niebieskiego na zboczach. Nie do zera, niech troche zostanie, ale bym odjal.
A z plusow, to fenomenalny roz wyszedl. Rzeczywiscie krwiscie i klimatycznie. Kadr mi pasuje, chmury wspaniale sie kotluja...
Piekne ujecie Tatr zachodnich...
Bardzo mi sie podoba.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Pokaż foto prosto z puszki...
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Wygląda jak potraktowane filtrami kolorowymi, jak dla mnie trochę za mocno. Do kadru pretensji nie mam.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami