Szukaj
coto 'charakterystyka wydarzenia'
jak ktoś ma wątpliwości co do jasności obrazka polecam jest coś takiego jak histogram, tam widać.
ale ta fota fiszem spod sceny to sorry ale chamówa straszna. chyba że to twoje ziomki to jeszcze jakoś, ale naprawdę takich rzeczy się nie robi.
Żadne moje ziomki. Jak robiłem fishem to nie było żadnego problemu. Jeszcze mówili "patrz! fotograf! Zdjęcie Ci robi" i cała sala w śmiech a ja uciekłem po zrobieniu kilka zdjęć serią. I tyle mnie było pod sceną z fishem.
Po występie gadaliśmy, nie robili problemów, pretensji nie mieli, chcieli zobaczyć zdjęcia.
Raczej się nie obrazili za zdjęcie. Gdyby to był jakiś pokaz premierowy, w telewizji to bym nie robił tym fishem pod sceną.
Ktoś jeszcze uważa że to chamówa straszna ?
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Też pierwszy set mi leży. Z całego cyklu wyróżniam nr 6. Niebieski facet zdaje sie odbierać temat skeczy na innych falach...
http://www.youtube.com/watch?v=Te8o02eCml4 sory ze filmik daje do tego tematu, może nie powinienem, ale pierwszą reakcję miałem, że to ty tam jesteś.
Scenografia trochę inna. I jak tam Kałamaga na zdjęcia twoje. Ochrona nic nie zarzucała tobie?
"Przedmiotem fotografii nie są fotografowane rzeczy, lecz to jak one wyglądają po sfotografowaniu."
D 750|N 70-300 4.5-5.6VR+N 24-70 2.8
Skontaktuj się z nami