Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Zakup CP 5400

Domyślnie

to faktycznie chore W Łodzi są po 1 599 zł A jakbym miał 2500 zł, to juz miałbym 8400.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gALL
    wystarczyłobymi CP 995 z jego macro
    We Wroclawiu mozna jeszcze kupic CP4500 (bezpordeniego nastepce 995) za chore pieniadze (2500), nowy na gwarancji.
    Co Ty mówisz... ja zapłaciłem 2000. Myślę o sprzedaży tego aparatu...
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

to byłby juz drugi z Wrocławia, patrz kilka postów wyżej post gALL'a.

[ Dodano: Pią 08 Lip, 2005 ]
    A właściwie dlaczego chcesz go sprzedać ? Jeżeli z powodów fotograficznych, czy mógłbys się podzielic swoimi doświadczeniami i przemysleniam na jego temat ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drhardware
    to byłby juz drugi z Wrocławia, patrz kilka postów wyżej post gALL'a.

[ Dodano: Pią 08 Lip, 2005 ]
    A właściwie dlaczego chcesz go sprzedać ? Jeżeli z powodów fotograficznych, czy mógłbys się podzielic swoimi doświadczeniami i przemysleniam na jego temat ?
    Po prostu myślę o przesiadce na D50. Brakuje mi ręcznego ustawiania ostrości, jest trochę wolny, szumi przy długich czasach i wysokim ISO, żre prąd.

A z drugiej strony jest mały i poręczny i niewiele kosztuje
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

He, he, he te same dylematy mialem.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trojmiasto

Domyślnie Re: Zakup CP 5400

Cytat Zamieszczone przez drhardware
    Witam,

po wielu przemysleniach i ważeniu za i przeciw (a głównie portfela) zapadła decyzja - kupuję Nikona CP 5400.Chciałbym oczywiście coś więcej, 8400 ale nie siegnę finansowo. poza tym, bedie to aparat wykorzystywany amatorsko, a nie narzędzie do pracy. Z 8400 tez (w/g instrukcji) współpracują lampy SB600 i SB800, a ja mam SB27.
    I teraz pytanie - gdzie najlepiej to kupic ? ceny sklepowe wahaja sie od 2100 do 1850, ofert TIP'ów nie znam, dąłem kilka ogłoszeń ale cisza, obserwuję allegro, ~1550 zł (ale jaki stan ?). Szlag mnie tez traia, bo nie mam nikogo w niemczech, a na tamtejszym Ebayu chodza po 80-120 €. Co byscie doradzili ?

Będę sprzedawał w tym miesiącu NC 5400, roczny,przebieg 7500 zdjęć. Używałem go przy zdjęciach próbnych, zamiast Polaroida. W komplecie dwa akumulatory,tulejka,filtr polaryzacyjny,żadnych wad ukrytych. Dla forumowicza 1400 zł.
    Tak w ogóle to polecam ten model,nigdy nie żałowałem że go kupiłem,robi przepiękne fotki.

Domyślnie

jestem zainteresowany. Na razie obserwuje kilka aukcji na allegro i czekam, kiedy mi zapłacą za urlop. No i czekam na kontakt. Miałbym kilka pytań odnosnie aparatu.

[ Dodano: Sro 13 Lip, 2005 ]
    no i spóźniłem się :

ALLEGRO

nowa aukcja i szybko zakończona. A kiedys, na skutek błędu sprzedającego, taki aparat został zprzedany za złotówkę.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów