Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    niezbyt często komentuję autora ale to bardzo mi się podoba, kiedyś w mądrej książce przeczytałem że jest znacznie większe prawdopodobieństwo że fotograf będzie znany ze zdjęć jakiegoś lokalnego tematu niż grand canionu czy innego cuda natury, fotografowanie czegoś co masz pod nosem 365 dni w w roku daje znacznie większe możliwości.
    Dziękuję za ten komentarz. Na pewno ktoś kiedyś powie: Toskania? ... aaaa JaroPienza

Domyślnie

Jarek walcz dalej z tą Toskanią Masz "pod ręką" widoczki o jakich My możemy tylko pomarzyć.
    A fotka należy do tych z gatunku "bardzo dobra"

Domyślnie

Bardzo dobre w ciekawej tonacji.Pozdrawiam

Domyślnie

Piękny przedświt, uwielbiam ten moment, tu fajnie że jest inaczej aniżeli zazwyczaj
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Okazuje się, że Twoje rejony mogą elegancko wyglądać bez mizianiny. Bardzo mi się podoba ten obrazek, klimat, kadr, kolorystyka i wykonanie trzymają równy, odpowiedni poziom.
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach Awatar dobutrex
    Miasto
    Polska Południowa

Domyślnie

Nie ma znaczenia ile zdjęć Toskani widziało się wcześniej. Dobry kadr zawsze będzie się chciało oglądać, a ten uważam za wyjątkowo dobry.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów