Szukaj
dobre jak zawsze...ale kolejna praca, którą publikujesz, którą się ogląda i ma się wrażenie, że już się ją widziało...kadry i obróbka już jest bardzo przewidywalna w twoim wydaniu, wiem, nie jest to minus, ale może poszerzyłbyś swoje pomysły fotograficzne, mimo, że lubię twoje zdjęcia, to pomału stają się nudne...mam nadzieję, że źle tego nie odbierzesz...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Zgadzam się z przedmówca. Toskania na tym forum zaczęła mi wychodzić bokiem. Oczywiście nie ma to nic wspólnego z przedstawioną pracą, która jest idealna.
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Jarku świetna robota!
Panowie nie oczekujcie od kogoś że będzie jeździł w Alpy, by pokazać coś nowego!
Koledzy sami byście coś pokazali, bo zaczyna się robić nudno od marudzenia oraz częstego pokazywania zdjęć tych samych ludzi tu na forum
Kolega nam pokazuje świeże zdjęcia, bo ma pogodę![]()
Jednym się nudzi ta Toskania innym nie, ja jestem tym drugimSwietnie ta mgiełka pląsa pomiędzy planami. REWELACJA Jarku
![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Dzięki za komentarze. W zasadzie to jest na tym forum wiele tematow ktore się powtarzają na okrągło (Tatry, Rogalin, Morze Bałtyckie, łodki itd) ,a tylko ta cholerna Toskania się Wam nudzi
Oczywiście nie mam nic i do nikogo. Z wielką chęcią zmieniłbym położenie geograficzne![]()
Ostatnio edytowane przez FHR ; 07-03-2013 o 21:15 Powód: "zmienił bym", "tatry, rogalin, morze bałtyk"
Jarku zapomniales dodac wraka
To tak jest, tysiac razy to slyszalem, ale za kazdym razem jest inaczej, inne warunki i samo zdjecie jest inne, ja bym sie za duzo nie przejmowal i robil dalej...
A zdjecie, Jarku co mam pisac po raz setny, ze jest miodnie?!
Nikon http://greg77.com/
Dla mnie super, podoba mi się ta ograniczona kolorystyka.
Tak, "warun" nigdy nie jest taki sam to i Toskania zawsze inna a w tym wykonaniu mnie nie nuży.
Krawędzie dwóch ostatnich pasm wzgórz mogłyby być ostrzejsze chyba![]()
J.D.
ejd.superhost.pl
niezbyt często komentuję autoraale to bardzo mi się podoba, kiedyś w mądrej książce przeczytałem że jest znacznie większe prawdopodobieństwo że fotograf będzie znany ze zdjęć jakiegoś lokalnego tematu niż grand canionu czy innego cuda natury, fotografowanie czegoś co masz pod nosem 365 dni w w roku daje znacznie większe możliwości.
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Skontaktuj się z nami