Kosiarka.Obydwa niesamowite.
Szukaj
Kosiarka.Obydwa niesamowite.
Uwielbiam zarówno Twoje prace, jak i tą modelkę. Jedynka jest po prostu genialna.
Dwójka na tle jedynki już aż tak nie powala, ale również mi się podoba. Jest na niej kilka rzeczy, które bym poprawił:
- w lewym dolnym rogu widać ciemny pasek
- góra zdjęcia jest zbyt ciemna w stosunku do mocno oświetlonego dołu (czyt. doświetliłbym lekko twarz, może przy okazji przyciemnił dół)
Zaraz zostanę zjechany za czepialstwo, bo zdjęcia naprawdę się pozytywnie wyróżniają![]()
Znowu zagiąłeś z rana szczękę, świetne!
Wypijmy za blendy...
... klimat, obórbka na +, bardzo się podoba !!!
PS. aaa i fajna modelkaDobrze, że wykorzystałeś jej urodę !!!
"Nikon"
Świetne pod każdym względem.
Piękne zdjęcia, miękkie i takie prawdziwe, nieoszukane, realne i nierealne zarazem... leniwy poranek, mgła, trochę słońca i dziewczyna, która żyje i czuje... zachęca do wstania i zrobienia portretu... Jestem pod ogromnym wrażeniem.
D40x N 18-135 3,5 N 35 1,8 statyw, 2x elfo miqro pro B, beauty dish, snoot, wyzwalacz na podczerwień, jakaś blenda i plany na przyszłość
Delikatnosciowo przyjemnie bardzo![]()
zenit 12xp | helios 44M-4 58mm/2 | jupiter 3,5/135mm | d70s | n8008s | n 50 f/1.8D | t 12-24 f4
http://malyrebel.blogspot.com/
Wspaniałe zdjęcia, szczególnie jedynkaWszedłem na Twojego bloga, przejrzałem temat o wielkim formacie - bajka! Świetnie opisałeś swoje doświadczenia z tego typu sprzętem, a zdjęcia przykładowe mocno wciągają. Po lekturze taka myśl mi się nasuwa: też chcę takie zabawki!
Czekam na kolejne Twoje prace, fajnie, że tu jesteś
![]()
Skontaktuj się z nami