Ostrzegam ,że zdjęcie jest dla ludzi z wyobraźnią. Mam nadzieję że logo nikomu nie przeszkadza i wielkość odpowiednia 1024px po dłuższym
Zdjęcie jest z zeszłego roku.
Szukaj
Oj widzę, że każdy zabezpiecza się jak tylko może!
Co do zdjęcia - podoba mi się bez zbędnego marudzeniafajny toskański klasyk w Twoim wykonaniu
![]()
Ostatnio edytowane przez RobertSoul ; 04-03-2013 o 21:32
Ostrzegam, że mam bujną wyobrażnię, i to ona podpowiada mi że ktoś biegał po tych pięknych polach i wydeptał takie wielkie coś
A co foty-mam jak Robert.
Widzę, że zamiast zdjęć coraz więcej kolegów pokazuje swoje banery reklamowe. Przecież tego nie da się znieść! Czy naprawdę tak Wam ubędzie jeśli nawet znajdzie się jakiś złodziejaszek? Czy Wy robicie te foty dla przyjemności, czy dla kasy? Jesli to drugie to to forum nie jest odpowiednim miejscem do publikacji, od razu walcie do gazet, albo gdzieś tam.... Protestuję!!!
Sorry Jaro, że na Ciebie akurat wypadło, ale tym razem przegięcie jest już po całości - taki napis, taka wielkość - no nie, to se ne da!
Fota świetna, ale świetnie spaskudzona.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 04-03-2013 o 21:55
A new shit has come to light...
J.D.
ejd.superhost.pl
Jeżeli o mnie chodzi to ten kulfoniasty napis zabija fotkę, i moja wyrozumiałość nic tu nie pomaga.
Stary, wiesz co, w zdjęciu tego napisu mi trochę tło przeszkadza, nie zapanowałeś nad nim. Musiałbyś inaczej skadrować, może trochę więcej kontrastu?
A przede wszystkim - WIĘCEJ NAPISU!
Skontaktuj się z nami