Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Domyślnie Marcowe zielenie

Ostrzegam ,że zdjęcie jest dla ludzi z wyobraźnią. Mam nadzieję że logo nikomu nie przeszkadza i wielkość odpowiednia 1024px po dłuższym

Zdjęcie jest z zeszłego roku.

Domyślnie

Oj widzę, że każdy zabezpiecza się jak tylko może!
    Co do zdjęcia - podoba mi się bez zbędnego marudzenia fajny toskański klasyk w Twoim wykonaniu
    Ostatnio edytowane przez RobertSoul ; 04-03-2013 o 21:32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    Oj widzę, że każdy zabezpiecza się jak tylko może!
    Co do zdjęcia - podoba mi się bez zbędnego marudzenia fajny toskański klasyk w Twoim wykonaniu
    Dziękuję za wyrozumiałość Robercie

maniak666
    Gość

Domyślnie

Ostrzegam, że mam bujną wyobrażnię, i to ona podpowiada mi że ktoś biegał po tych pięknych polach i wydeptał takie wielkie coś

A co foty-mam jak Robert.

Domyślnie

Widzę, że zamiast zdjęć coraz więcej kolegów pokazuje swoje banery reklamowe. Przecież tego nie da się znieść! Czy naprawdę tak Wam ubędzie jeśli nawet znajdzie się jakiś złodziejaszek? Czy Wy robicie te foty dla przyjemności, czy dla kasy? Jesli to drugie to to forum nie jest odpowiednim miejscem do publikacji, od razu walcie do gazet, albo gdzieś tam.... Protestuję!!!
    Sorry Jaro, że na Ciebie akurat wypadło, ale tym razem przegięcie jest już po całości - taki napis, taka wielkość - no nie, to se ne da!
    Fota świetna, ale świetnie spaskudzona.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 04-03-2013 o 21:55
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Ostrzegam, że mam bujną wyobrażnię, i to ona podpowiada mi że ktoś biegał po tych pięknych polach i wydeptał takie wielkie coś

A co foty-mam jak Robert.
    Pewnie ufoludki zrobiły przy okazji robienia kręgów w zbożu

Domyślnie

Jeżeli o mnie chodzi to ten kulfoniasty napis zabija fotkę, i moja wyrozumiałość nic tu nie pomaga.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Widzę, że zamiast zdjęć coraz więcej kolegów pokazuje swoje banery reklamowe. Przecież tego nie da się znieść! Czy naprawdę tak Wam ubędzie jeśli nawet znajdzie się jakiś złodziejaszek? Czy Wy robicie te foty dla przyjemności, czy dla kasy? Jesli to drugie to to forum nie jest odpowiednim miejscem do publikacji, od razu walcie do gazet, albo gdzieś tam.... Protestuję!!!
    Sorry Jaro, że na Ciebie akurat wypadło, ale tym razem przegięcie jest już po całości - taki napis, taka wielkość - no nie, to se ne da!
    Fota świetna, ale świetnie spaskudzona.
    Przykleić!!!

Domyślnie

Stary, wiesz co, w zdjęciu tego napisu mi trochę tło przeszkadza, nie zapanowałeś nad nim. Musiałbyś inaczej skadrować, może trochę więcej kontrastu?

A przede wszystkim - WIĘCEJ NAPISU!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _Ocean_ Zobacz posta
    ...

A przede wszystkim - WIĘCEJ NAPISU!
    Następny będzie w 3D lepiej się ogląda

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów