Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    a co Ci przeszkadza moje logo??
    Logo jak logo ale fotografia nie ksiązka i dopisanych literek nie potrzebuje. IMO wyglada z tym okropnie, ale twoja praca twój wybór,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek_jj Zobacz posta
    Logo jak logo ale fotografia nie ksiązka i dopisanych literek nie potrzebuje. IMO wyglada z tym okropnie, ale twoja praca twój wybór,
    Moja praca mój wybór. Zachowaj dla siebie te komentarze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Moja praca mój wybór. Zachowaj dla siebie te komentarze
    Ok, ale pokazując publicznie swoja fotografię musisz sie liczyć z komantarzami nawet takimi, których nie chciałbyś usłyszeć. Nikt ci nie broni pokazywać fotek z mocno widocznym logo, ba nawet z logo na cała fotkę, ale nie oczekuj że na przykład mnie to sie będzie podobało, bo nie bedzie. Nawet bardzo uznani artyści podpisywali swoje prace dość dyskretnie, bo widz ma widzieć dzieło, a nie nazwisko autora na pół kadru. Coby nie grzac atmosfery dla mnie OT.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek_jj Zobacz posta
    Ok, ale pokazując publicznie swoja fotografię musisz sie liczyć z komantarzami nawet takimi, których nie chciałbyś usłyszeć. Nikt ci nie broni pokazywać fotek z mocno widocznym logo, ba nawet z logo na cała fotkę, ale nie oczekuj że na przykład mnie to sie będzie podobało, bo nie bedzie. Nawet bardzo uznani artyści podpisywali swoje prace dość dyskretnie, bo widz ma widzieć dzieło, a nie nazwisko autora na pół kadru. Coby nie grzac atmosfery dla mnie OT.
    Ale ja nie jestem znany i łatwiej ukraść moje prace. Logo będzie przeszkadzało tylko tym którzy nie potrafią oglądać

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów