Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Lampka biurkowa

Domyślnie Lampka biurkowa

Szukam lampki na biurko na którym stoi komputer. Czym kierować się przy wyborze. Szukać takich z tradycyjnymi żarówkami, czy halogenami, bądź LED ? Wysokość do 60 cm, cena do ~150 zł. Monitor jaki mam to Benq G2420HDBL
    Ostatnio edytowane przez rychu_cmg ; 04-03-2013 o 14:34

Domyślnie

Ja polecam lampkę z żarówką halogenową tradycyjną na gwint E27. Kupisz w każdym markecie, ja swoją kupiłem w Auchan. Jest to model zwykły, bez udziwnień i sprawdza się bardzo dobrze. I rodzimej produkcji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Ja polecam lampkę z żarówką halogenową tradycyjną na gwint E27. Kupisz w każdym markecie, ja swoją kupiłem w Auchan. Jest to model zwykły, bez udziwnień i sprawdza się bardzo dobrze. I rodzimej produkcji.
    Mistrz!
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Nie rozumiem troche watku... Co ma monitor do lampki ?

Ja kupowalem taka ktora bedzie mi pasowac do salonu. Akurat trafil sie Phillips za chyba 100 z zarowka energooszczedna.

Domyślnie

A ja zauważyłem tendencje (ogólnie na forach), oczywiście bez obrazy dla autora watka, że ludzie pytają już praktycznie o wszystko.
    "zamierzam zjeść śniadanie, czy do krakowskiej podsuszanej pasuje bardziej ogórek czy pomidor. Ahaaaa zapomniałem dodać, chleb smarowny mixem..."

Ja wiem, że forum jest po to żeby dyskutować, ale czasem to przechodzi w lekkie uzależnienie zahaczające o paranoje
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Niezalezni co dodasz do Krakowskiej Suchej to i tak ja zepsujesz. Dla mnie ma być kielbaska , maselko i chlebus

Domyślnie

Ja myślę że to dobrze ze takie możliwości są bo jeśli nawet chodzi już o tą przytoczoną Krakowska to skoro np 10 osób ma jakieś swój sprawdzony gatunek to dlaczego mam z tego doświadczenia i wiedzy nie skorzystać? To się dotyczy wszystkich dziedzin.

I nigdy żadne mixy tylko najprawdziwsze masło ponad 82%

wysłane z nokii 3310i
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

Co do masła, to się zgadzam w 100%. Napisałem o tym mixie, bo było bardziej "literacko"
    Ale wracając do sedna, to myślę jednak, że niektórzy z tym "pytactwem" lekko przesadzają.
    Co innego np. pytać o wybór obiektywu, aparatu, TV itp. a co innego lampki na biurko.
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

ksh
    Gość

Domyślnie

Może taka ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    Szukam lampki na biurko na którym stoi komputer. Czym kierować się przy wyborze. Szukać takich z tradycyjnymi żarówkami, czy halogenami, bądź LED ? Wysokość do 60 cm, cena do ~150 zł. Monitor jaki mam to Benq G2420HDBL
    Ja bym brał jakiegoś LED.

BTW monitor także bym wymienił. Z kolei, co do kiełbasy i masełka, o których wyżej mowa... mając chleb i kiełbasę z tłuszczem, omijam masełka. mixy i inne tego typu wynalazki szerokim łukiem. Po ki diabeł mam żreć 2x tłuszcz? Żeby mięsień piwny się rozrastał?
    Nikon

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów