Szukaj
Super rudzik.Jakby wszystkie ptaszory były takie odważne to po co teleobiektywy.Musisz się skradać jak ninja
.Zdjęcia się bardzo podobają.
Pozdrowienia Przemo
D300,T11-16f2.8,N24-70,TC 1.7,SB600,SanDisk ExtremeIII i IV,Sherpa 600n,B+W MRC UV,Lowepro Sling Shot 200AW.
To zdjęcie zrobiłem nikkorem 135mm też manulany i podszedłem do granicy ostrości już nie pamiętam na ile cm - dlatego później zmieniłem na tamrona bo model dobrze współpracował.
Pozdrawiam
ciekawość wzięła górę, tylko co go tak zaciekawiło... twoje obiektywy? niemniej zdjęcia podobają sie
D700 / D70s / AF-S 24-70 2.8 / AF-S DX 18-70 / AF-S VR 70-300 / SB-900 x 2 / SB-600 / itd...
Masz chyba jakies predyspozycje hipnotycznepodziwiam za podchod i fotki
![]()
Na taką odległość podszedłem tylko czerwonego gila,dawno temu w środku zimy.Odludek z północy???
Druga fota genialna...
A dla mnie ostatnia fotkasuper rudzielec
![]()
Pozdrawiam:
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
A może to jakiś klubowicz po reinkarnacji chciał sprawdzić czym fociszPowinieneś mu odpalić jakieś przysmaki za umożliwienie testowania szkieł
. Dwójeczka rulez
Wiem, że dziwne zachowanie dzikich zwierząt (np. to, że nie boją się ludzi) może świadczyć o chorobie. Czy wśród ptaków panuje wścieklizna?
Wtedy innym okiem spojrzałbym na sąsiedzkie wróbelki - jak na potencjalne furie, z wściekłością atakujące wyszczerzonymi kłami, z krwoiożerczym błyskiem w oku!..
BTW, przyjemne zdjęcia... Co ja mówię, bardzo ładne zdjęcia!
Skontaktuj się z nami