Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35
    Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    To co powstryzmuje Cie przed kupieniem dobrej obudowy i dobrej klasy coolerow? ...
    A jak sądzisz?
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Przeczytaj cytat do ktorego sie odnioslem :]
    A ja nie sadze, mog eise jedynei domyslac :]
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Zamowilem Crosair 430 i Arctic Cooling Freezer 7. Niestety ten pasywny okazal sie za duzy 160mm i nie zmiesci mi sie do komputera (moze na styk).

W przyszlosci zainwestuje w iMaca lub maca mini wiec czesci i tak nie wykozystam.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Przeczytaj cytat do ktorego sie odnioslem :]
    A ja nie sadze, mog eise jedynei domyslac :]
    Pół roku, to całych sześć miesięcy i ok. 180 dni, więc dzisiaj nie jest równe jutru.

Aaa, czepiasz się słówek.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M. Wadowski Zobacz posta
    Zamowilem Crosair 430 i Arctic Cooling Freezer 7. Niestety ten pasywny okazal sie za duzy 160mm i nie zmiesci mi sie do komputera (moze na styk).

W przyszlosci zainwestuje w iMaca lub maca mini wiec czesci i tak nie wykozystam.
    Ten freezer to bardzo stara konstrukcja, nie wiem ile za niego dales ale sa lepsze w tej polce cenowej. Dodatkowo wentylator jest niewymienialny, jak zacznie ci halasowac to bedziesz kombinował.
    .

Domyślnie

oo dzieki za info! Moge jeszcze anulowac zakup.

Domyślnie

sprawdz czy przypadkiem grafika Ci za bardzi nie halasuje. Ja mam e5200 i sam inteliwski wentylator nie halasuje. Niestety mam karte graf bezx regulacji wentylatora i to daje w kosc.
    Nikon

Domyślnie

Dotarły dzisiaj zamówione części, w weekend będę składał. Mam nadzieje ze się uda i ze będę miał w końcu cicho!

Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Kup sobie maty bitumiczne i wyklej obudowę. U mnie tez dużą różnicę dało podłożenie kawałków styropianu pod nóżki obudowy (chociaż jest z grubaśnej blachy i z matami), zawieszenie elastyczne dysku twardego to tez dobry pomysł. Elastyczne mocowania (nawet podkładki z gumy) pod wentylatory. Poprzednicy już o tym wspominali.

Domyślnie

Wymieniem zasilacz. lol 2 godziny jestem z siebie dumny bo nic nie uszkodziłem i komp działa. Zdejmowałem tez wiatrak ale nowy pomimo oznaczenia 775 miał inny rozstaw klipsów i musiałem założyć stary.

Podsumowując: zatrzymałem dla testu wiatrak na procesorze i stwierdzam ze najgłośniejszy element to właśnie zasilacz, pomimo ze to nowy Corsair nie słyszę żadnej różnicy komputer buczy tak jak wcześniej. Przyznaje ze jestem rozczarowany.

Tak z ciekawości zapytam: czy ktoś kiedyś miał/widział peceta który jest cichy? Powiedzmy poziom hałasu na poziomie iMaca?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów