a to moja wersjazdaję sobie sprawę, że trochę po czasie, ale chciałam pokazać uszczuplenie po mojemu
pozdrawiam
![]()
Szukaj
a to moja wersjazdaję sobie sprawę, że trochę po czasie, ale chciałam pokazać uszczuplenie po mojemu
pozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez monikamrozik ; 16-04-2013 o 17:43 Powód: załadowałam złe zdjęcie
mam pytanie odnośnie edycji tekstu w CS4. zapisałem na fotografii tekst, potem okazało się że przekręciłem nazwisko. podpowiedzcie proszę, jak edytować wstawiony w foto tekst. szukałem, ale większość tutków jest o edycji pisanego aktualnie tekstu, ale jak wyedytować zapisany wcześniej.
sorki za odświeżanie wątku, ale stwierdziłem, że bez sensu zakładać nowy.
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Jeśli scalileś warstwy i nie możesz zrobić Undo/Cofij to właśnie napis stał się taką samą kupą pixeli jak każdy inny obraz. Shit happens...
no właśnie nie mogę. więc jednak nie można edytować? już zacząłem w siebie wątpić
trudno chyba pozostaje mi zabawa...
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Zapisuj sobie na przyszłość ważniejsze foty w tiff czy innym formacie w ps wraz z warstwami. Wynikowy plik jpg zapisujesz jako właśnie jpg a ps sam scala ale tylko na potrzeby eksportu do jpg. Jak masz blad, odpalisz takiego np. Tiffa, korygujesz i znów eksportujesz z tego jpg.
oko
Skontaktuj się z nami