Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

a to moja wersja zdaję sobie sprawę, że trochę po czasie, ale chciałam pokazać uszczuplenie po mojemu pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez monikamrozik ; 16-04-2013 o 17:43 Powód: załadowałam złe zdjęcie

Domyślnie

mam pytanie odnośnie edycji tekstu w CS4. zapisałem na fotografii tekst, potem okazało się że przekręciłem nazwisko. podpowiedzcie proszę, jak edytować wstawiony w foto tekst. szukałem, ale większość tutków jest o edycji pisanego aktualnie tekstu, ale jak wyedytować zapisany wcześniej.

sorki za odświeżanie wątku, ale stwierdziłem, że bez sensu zakładać nowy.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Jeśli scalileś warstwy i nie możesz zrobić Undo/Cofij to właśnie napis stał się taką samą kupą pixeli jak każdy inny obraz. Shit happens...

Domyślnie

Jeżeli nie możesz cofnąć, to pozostaje to wystemplować i dodać tekst od nowa...
    | FB | BLOG |

Domyślnie

no właśnie nie mogę. więc jednak nie można edytować? już zacząłem w siebie wątpić
    trudno chyba pozostaje mi zabawa...
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Zapisuj sobie na przyszłość ważniejsze foty w tiff czy innym formacie w ps wraz z warstwami. Wynikowy plik jpg zapisujesz jako właśnie jpg a ps sam scala ale tylko na potrzeby eksportu do jpg. Jak masz blad, odpalisz takiego np. Tiffa, korygujesz i znów eksportujesz z tego jpg.
    oko

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów