1
Uploaded with ImageShack.us
2
3
4
5
6
Szukaj
1
2
3
4
5
6
No Kolego smaka mi zrobiłeś bo dawno w moich Taterkach nie byłem ... trzeba to szybko zmienić!
Jedyneczka mi się podoba choć jakby tak deko w lewo to miałbyś całą Orlą Perć od Świnicy po schowane Krzyżne ...
5 uciąć wyżej i było by prawie jak Alpy lub Himalaje ...
Teraz Lady Ku
Urzekla mnie piąteczka.
J.D.
ejd.superhost.pl
Bardzo średnio, ot pstryki, bez przemyślenia, bez dobrej obróbki, kadrowo słabo, brak ostrości, kontrastu i każde zdjęcie z innej bajki jeśli chodzi o balans bieli.
Dla mnie kiepsko
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
foto Michal generalnie to masz racje,stawiam pierwsze krokijak to mowia nie odrazu krakow zbudowano
ale mam pytanie odnosnie balansu bieli,mianowicie czy Ty robiac zdjecia ustawiasz taki sam balans bieli podczas dnia jak i o zachodzie slonca?
Nie, dostosowuję balans bieli do potrzeb, ale niekoniecznie jest to tak, że jak jest słońce ustawiam balans na słoneczny.
Bardzo często podczas słonecznych dni ustawiam balans bieli na pochmurnoWszystko zależy od tego jaki chcę osiągnąć efekt.
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
dzieki za info,tyle chcialem wiedziec
pozdrawiam i zycze udanych kadrow
Myślę że prezentacja powinna się składać ze zdjęć 1, 4 i 5. Dobre foty a i uwag o WB by nie było - wszak WB zawsze w PS można zmienić![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
e tam wb się czepiacie. Mi się podoba. Z ostrością kiepsko bo i przejrzystość była średnia jak widać. Wybieram 4,5,6
wg mnie popsułeś te zdjęcia obróbką. Przesaturowane i nienaturalne słońce na szczytach gór...
D3100 18-105 VR
http://widzianezpowietrza.pl
Skontaktuj się z nami