Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Koleta.

Domyślnie Koleta.

Jedna ze stylizacji z ostatnich sesji. Opinie i krytyka standardowo mile widziane
    Jeden lajk - tyle radości Fanpejdż

I

II

III

IV

Domyślnie

Jak napiszę, że jest czysto, sterylnie będzie to obraźliwe ? Bo tak to widzę na Twoich zdjęciach Co nie znaczy, że mi się nie podoba. Jest konkretnie i na bardzo wysokim poziomie
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

A miało być obraźliwe? W każdym razie nie jest. Wszystkie opinie są istotne, bo inaczej patrzy się na swoje zdjęcia, a inaczej na cudze
    Chciałem, żeby było czysto, ale czy sterylnie.. raczej nie. Szczerze powiem, że mam już trochę dość "studio". Zacząłem w złym czasie i nawet nie miałem okazji zrobić dobrego pleneru. Zima temu nie sprzyja Dzięki!

Domyślnie

bardzo fajne prace, czyste, przejrzyste. Czeka na jakąś stawkę z sesji plenerowych bo mamy tu chyba przykład że nie sprzęt jest ważny a fotograf

Domyślnie

Heh, na pracy nr II pierwsze wrażenie miałem takie, że Pani Ładna pokazuje mi środkowy palec

Bardzo ładnie, czysto, w fajnej tonacji. Podoba się.

pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Heh, na pracy nr II pierwsze wrażenie miałem takie, że Pani Ładna pokazuje mi środkowy palec
    Haha, tyle już na to zdjęcie patrzałem, że nawet nie przyszło mi to do głowy :d
    Dzięki wielkie

Sowart
    Dzięki bardzo! Ja też czekam na jakiś plener, w końcu będę mógł powalczyć z innym niż sztucznym światłem Mam nadzieje, że niedługo będzie okazja

Domyślnie

Dzięki

Tutaj druga część sesji:

V

VI

VII

VIII

Domyślnie

Pierwsza część dużo lepsza tutaj wydają mi się one za ciemne i konwersja do BW taka o

Domyślnie

Ja szczerze mówiąc jestem właśnie bardziej z tych zadowolony. Dzięki za opinie!

Domyślnie

Mi równieź podoba się bardziej pierwsza wstawka
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów