Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Maska

Domyślnie Maska

Też się odważę...
    Pełna amatorka. Nie pracuję jako fotograf ale lubię i pstrykam w wolnych chwilach.
    http://imageshack.us/photo/my-images/854/maska3s.jpg/

Domyślnie

pomysł fajny, ale brakuje troche do zachwytu. Obróbka nieatrakcyjna i w dodatku zamiast poprawić wygląd zdjęcia to go bardziej psuje.
    Masz jeszcze jakies inne kadry z tej sesyjki? Wrzuć jak masz tylko nie udziwniaj obróbki aż tak bardzo lub idź w inną stronę z obróbką.
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

No cóż, "same błędy". Skóra z wszystkimi niedoskonałościami. Tu zanadto błyszczy, tam całkiem ciemno. Ale poważnie. Po setkach podobnych, wygładzonych i "dopięknionych" - to zostanie w pamięci. I jeszcze to spojrzenie.
    D90

Domyślnie

Jasną plamę na prawej skroni i kolorowe oczy można mniej lub bardziej zrozumieć. Jednak te paznokcie i ich kolor jakoś do mnie nie trafiają.

Domyślnie

dla mnie pomysł dobry, masz może więcej kadrów, innych ujęć? Wykonanie i obróbka faktycznie słabe... ale walcz dalej, ćwicz, kombinuj! Będzie lepiej.

Domyślnie

Mam jeszcze jedno ale w tym samym stylu. Wrzucam mimo krytyki bo tu jest tak samo a może i gorzej

Domyślnie

szkoda że ciachnięte na oku....

a jakiejś całej maski nie ma??
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

niestety nie, to był spontan, po prostu wziąłem aparat i pstryknąłem parę fotek z czego 2 zostały i obrobiłem je nieudacznie po swojemu

Uprawnienia umieszczania postów