Dzięki
Najważniejsze, że tym szkłem chce mi się robić zdjęcia dla własnej przyjemności![]()
Szukaj
Dzięki
Najważniejsze, że tym szkłem chce mi się robić zdjęcia dla własnej przyjemności![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Dla mnie naj to 6
Ogolnie jakosc rewelacyjna.
Jedynie co bym zmienil to otoczenie na bardziej naturalne dla motorow, bo nie pasuje mi tu starowka.
Pierwsza mysl ze jak to cacko jest takie owalne bez kantow to w jakies takiej przestrzeni z lukami je ustawic
(parking i w tle zakrecaja droga, moze gdzies jakies jezioro, jakis owalny budynek, balon)
Druga w jakis sposob zbiezna mysl to np 4 swietna, ale tlo nijak sie ma do motocyklu i
widze tu jakis parking, podziemny/pietrowy/naziemny, jakis asfalt, most, droga, zjazd, podjazd.
Parkingi już mi się przejadły
chciałem coś innego
pewnie z jakimś jeszcze wrócę na parkingi lub hale podziemne
pozdrawiam
Piękny HD. Nie za bardzo rozumiem po co wstawiłeś do setu GW, ale Twój wybór. Jeśli można, to poproszę o nieco więcej czarno - białych. Bardzo mi przypadły.
Dla mnie 5,6,7,8, przy czym 8 w kwadracie żeby czerwoną postać wyciąć. Gdyby na pierwszym cztery panie zastąpić czterema facetami w skórach byłby niezły plakat do serialu "Synowie Anarchii". Motor SUPER
Uzależniony od B Ł Y S K A N I A
Przyłączam się do gratulacji.
Pierwsze spojrzenie na zdjęcia wywołuje pozytywną reakcję: Żyleta, odcięcie. Ale po 5 sekundach już widać niedociągnięcia jeśli tak mogę napisać. Widać wyraźnie lampę - świeci punktowo przez co jedna część motoru jest za jasna, a druga za ciemna. Panowie motocykliści jak manekiny dosłownie - nie ma w nich mocySceneria ładna ale faktycznie sporo tam "plam".
Jakby co to nie mam motoru, nigdy nie jechałem. Nawet 1 zdjęcia nie zrobiłem![]()
red light, dark room...
5 i 8 najładniejsze z serii
3 powinna być jako Bonus < też ładna![]()
Świetny secik, technicznie dla mnie nie osiągalny![]()
amator z D300 |50mm 1.8D | 70-300 G |
Dzięki Panowie
Georgio - przesadzasz![]()
Skontaktuj się z nami