Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Lidia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    Złe zdjęcie dobite złą obróbką. A piękne kadry da się zrobić takim aparatem...
    Szkoda, że nie napisałeś, co złego w tym zdjęciu i co zrobić, zeby te piękne kadry były.

Cytat Zamieszczone przez militarius Zobacz posta
    brak ostrości tam gdzie być powinna + światło od dołu.
    Gdzie powinna być ostrość? Szkoda, że nie napisałeś.

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    Oprócz nie trafionej ostrości, to obróbka straszna. Cera wygląda jak na gumowej lalce.
    Co zrobić, żeby była lepsza obróbka?

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Chyba autor nie wytrzymał napięcia
    Wcale mu sie nie dziwię. Przyszedł tu amator z najlepszymi zdjęciami, jakie udało mu się dotąd zrobić. (Tak przypuszczam) A zamiast rzetelnego komentarza, przeczytał nic nie tłumaczące komunały.
    Szkoda, że zamiast tracić czas na wpisy typu "złe zdjęcia", nie wykorzystaliście go, żeby napisać na co powinien zwrócić uwagę, żeby były lepsze.
    Szkoda, że zdjecia już się nie wyświetlają.
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

mirekkania
    dokładnie odczytuje to co zamierzałem uzyskać wstawiając swoje pierwsze zdjęcia zrobione po miesiącu zabawy aparatem.
    Nie zakończyłem tematu bo "Nie wytrzymałem napięcia" po prostu uznałem, że nie mogę liczyć na nic co pomoże mi dalej się uczyć, robienia zdjęć.
    Jeszcze zamierzam powrócić z nowymi zdjęciami ale teraz bardziej na sucho i dokładniej przemyśle co zamieszczę.
    Zdjęcia zdjąłem bo modelce się nie podobało umieszczanie jej wizerunku ze względów zawodowych.

Domyślnie

Będę tu bawił się w adwokata diabła.
    Kiedy w zdjęciu brakowało pomysłu trudno mówić co autor miał poprawić, widocznie był zadowolony z efektu bo obrabiał zdjęcie i ta obróbka też była niedobra.
    Czasami lepiej powiedzieć, zacznij od początku niż pastwić się nad niedoróbką. Ja uznałem, że ten kadr nie rokował w żadną stronę i to napisałem. Wolno mi mieć takie zdanie. Tutków do obróbki w tej chwili jest tak dużo, że nawet nie trzeba ich wskazywać, nawet w forumowym dziale z tutkami.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

nie od razu Kraków zbudowano

Domyślnie

Ale na solidnych fundamentach
    Wypijmy za blendy...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów