Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Pies latający ;)

Ostatnio edytowane przez bognik ; 27-02-2013 o 17:36 Powód: Numeracja
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Świetny strzał. Razi trochę ta czerwona plama w tle. Gdyby ją wystemplować, to by było lepiej
    I nie wiem czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że nie ma ostrości na pyszczku/oczach.

Psiak bombowy, podziwiałam go na Twoich innych zdjęciach
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Dzięki, jeszcze nikt nie nazwał mojej żony - "czerwona plamka" - zaraz jej powiem
    Pozdrawiam

Domyślnie

No i sie zaczelo Mam nadzieje, ze ze spaceru wrociles z obiektywem Oplacalo sie dzwigac, zdjecie super. Z tym stemplowaniem, to sam nie wiem; zalezy jaki efekt chce sie osiagnac: harmonia vs. pokaz mocy rozmycia
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-02-2013 o 17:10 Powód: orto. ("steplowaniem")

Domyślnie

Wybacz Gdyby była większa głębia ostrości, to by było co innego. Przy tak małej głębi ''plamka'' rozprasza, bo bardziej przyciąga wzrok, niż główny obiekt, a nie widać nawet kto jest wspomnianą ''plamką'' (bo gdyby było widać, to co innego - do albumu rodzinnego)

Również pozdrawiam!

Domyślnie

Ach zaczęło się, wreszcie chce mi się zdjęcia robić Udało mi się odeprzeć atak przebranych za sarny członków elitarnej grupy wyznawców dwuset

edyta:
    bognik to było do Witka

Ja bardziej myślałem, żeby pokazać psa i osobę rzucającą, ale masz rację - może moglem wystemplować lub zwiększyć GO... [ciach] ale przy moim wczoraj zakupionym 200/2 ?... jeszcze nie, może później będę robił na wyższych wartościach przesłony
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 27-02-2013 o 17:14 Powód: Punkt 6c regulaminu forum

Domyślnie

Mnie wszystko gra na tej focie. Brawo
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Dzięki
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bognik Zobacz posta
    Wybacz
    Wybaczam, ale tylko Tobie Jemu nie...tak sie staralem zamaskowac, ze o nieudanym ataku nie wspomne

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Udało mi się odeprzeć atak przebranych za sarny członków elitarnej grupy wyznawców dwuset
    Hejt!

PS. Tu tez sie "hejtuje", czy to tylko na forum pentaxa?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Ja bardziej myślałem, żeby pokazać psa i osobę rzucającą, ale masz rację - może moglem wystemplować lub zwiększyć GO... [ciach] ale przy moim wczoraj zakupionym 200/2 ?... jeszcze nie, może później będę robił na wyższych wartościach przesłony
    O właśnie, o to mi chodzi, jednak skoro to 200/2, to rozmycie w pełni uzasadnione

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów