1.
Szukaj
1.
Ostatnio edytowane przez bognik ; 27-02-2013 o 17:36 Powód: Numeracja
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Świetny strzał. Razi trochę ta czerwona plama w tle. Gdyby ją wystemplować, to by było lepiej
I nie wiem czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że nie ma ostrości na pyszczku/oczach.
Psiak bombowy, podziwiałam go na Twoich innych zdjęciach![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Dzięki, jeszcze nikt nie nazwał mojej żony - "czerwona plamka" - zaraz jej powiem
Pozdrawiam![]()
No i sie zaczeloMam nadzieje, ze ze spaceru wrociles z obiektywem
Oplacalo sie dzwigac, zdjecie super. Z tym stemplowaniem, to sam nie wiem; zalezy jaki efekt chce sie osiagnac: harmonia vs. pokaz mocy rozmycia
![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-02-2013 o 17:10 Powód: orto. ("steplowaniem")
WybaczGdyby była większa głębia ostrości, to by było co innego. Przy tak małej głębi ''plamka'' rozprasza, bo bardziej przyciąga wzrok, niż główny obiekt, a nie widać nawet kto jest wspomnianą ''plamką'' (bo gdyby było widać, to co innego - do albumu rodzinnego)
Również pozdrawiam!
Kobieta z Sonnarem też może
Ach zaczęło się, wreszcie chce mi się zdjęcia robićUdało mi się odeprzeć atak przebranych za sarny członków elitarnej grupy wyznawców dwuset
edyta:
bognik to było do Witka
Ja bardziej myślałem, żeby pokazać psa i osobę rzucającą, ale masz rację - może moglem wystemplować lub zwiększyć GO... [ciach] ale przy moim wczoraj zakupionym 200/2 ?... jeszcze nie, może później będę robił na wyższych wartościach przesłony![]()
Ostatnio edytowane przez bognik ; 27-02-2013 o 17:14 Powód: Punkt 6c regulaminu forum
Dzięki
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami