Wybaczcie, że zdjęcia są przeostrzone ale okazało się, że moja pucha ma BF z 400mm.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Więcej zdjęć na blogu: http://www.northphoto.pl/blog/polsat...eta-vs-golota/
Szukaj
Wybaczcie, że zdjęcia są przeostrzone ale okazało się, że moja pucha ma BF z 400mm.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Więcej zdjęć na blogu: http://www.northphoto.pl/blog/polsat...eta-vs-golota/
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
Fajnie pokazana "walka seniorów"na 5 Gołota=naleśnik
![]()
super set
FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800
kompletnie bez emocji
zdjęcia wypas
sport głupi, jak but
mordy oklepane
mózgi wytrzepane
Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p
Jeśli masz na myśli wydarzenie, to była to walka z cyklu "For a few dollars more", Saleta walczył lepiej niż w swoich poprzednich pojedynkach. Poza posłaniem Gołoty na deski posłał go również na nieodwołalną emeryturę.kompletnie bez emocji
Jeśli masz na myśli zdjęcia, to pozwolę sobie*nie zgodzić się z tobą. Trochę mało proporcjonalnie jest kadrów z samej walki, ale emocje są. Za nieco niefortunne uważam zdjęcie 3. złapani wyglądają jakby to była młócka na wiejskim weselu. Zdjęcia 5. i 7. są jak najbardziej trafione (Gołota na nich również), 8. i 9. także, a emocje po walce widoczne są na końcowych. Patrząc na zdjęcia nie ma znaczenia czy walka była wydarzeniem sportowym. To kompletnie inna kwestia. Dodatkowo widać, że były robione długim szkłem z trybun, co nie ułatwia raczej zadania.
P.S. Zdjęcia są dużo lepsze niż zrobił fotograf organizatorów stojący w neutralnym narożniku.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
P.S. Zdjęcia są dużo lepsze niż zrobił fotograf organizatorów stojący w neutralnym narożniku.
Często jestem świadkiem tego, że wynajęci przez organizatorów "Spece" robią znacznie gorsze fotki niż pasjonaci ..
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Raczej Saleta podarował Gołocie 2 ciosy w tył głowy i rzut przez biodro na deski.
Gołota i Saleta walczyli nie czysto. Gołota wypluwał ochraniacz a Saleta uderzał w tył głowy i ten nokaut był nieczysty. Jednak w ringu lepiej radził sobie Saleta. Jednak Gołota mógł raz trafić i by było po walce.
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Chodziło mi tylko o zdjęcia.
Jako relacja z imprezy są jak najbardziej ok. Technicznie dobre.
Ale mam w pamięci trochę zdjęć z walk zrobionych kiedyś gdzieś przez kogoś.... foty czasem lekko ruszone ale chwytające i kopiące wyobraźnię ... dla mnie tutaj tego brak
techniczna relacja z imprezy
Skontaktuj się z nami