Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

No naprawde bardzo sympatycznie. Wzorek z kieliszkow jak labadki. Gdyby to blizej bylo to jakies serducho szloby z tego wyskrobac Gratulacje

Domyślnie

z kieliszkami to mieliśmy szczęście, jeden ruch i wyszło jak chcieliśmy
    dzięki wszystkim za komentarze i opinie, może częściej będę coś do oceny poddawał Wam
    dwa szkła: prawe +1,5 lewe +2,5

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Nieprzekombinowanych zestaw ładnych zdjęć. Podobają się i bankowo małżonkom za 20 lat bedą się podobać. Klasyczna realizacja w dobrym tego słowa znaczeniu. No i para fajna aaaaa obróbka też na dodatni plus choć gdzieś tam mi mignęlo zafioletowienie sukni które łatwo można zniwelować.

Domyślnie

dla mnie rewelacja - super kolorki , obróbka , efekt końcowy na +
    D700 - S14 2.8 - N35 1.8 - N85 1.8 - SB910

Domyślnie

O widze moje strony bardzo dobrze wykorzystałeś zamek w Baranowie gratki
    http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu

Domyślnie

Dziekuję za dobre słowa, zawsze staram się pokazać to tak jak było w rzeczywistości. Nie forsuję zdjęć w obróbce, zatem:
    Minimalizm w suwaczkach, lekko w kolorze by wyglądały na rzeczywiste, światło zastane, bez blendy (pracuję sam), bez lampy.
    Według mnie im mniej postprocesu tym mogę więcej się nauczyć robiąc zdjęcia, takie mam podejście - Im mniej komputera tym więcej mnie.
    Raz jeszcze dziękuję i bardzo cieszę się, że tak pozytywny Wasz odbiór jak samych klientów.

Domyślnie

całość ok, ale te quasi-winiety na 5 i 6 nieco drażniące i na 10-tce za dużo nieostrego pola
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToB Zobacz posta
    całość ok, ale te quasi-winiety na 5 i 6 nieco drażniące i na 10-tce za dużo nieostrego pola
    10 faktycznie dużo w kadrze nieostrego ale to zamierzone, mało miejsca i chciałem wykorzystać fotel przede mną. właściwie to nie pamiętam czy ten kadr poszedł w album czy też nie, ale mnie przypadł do gustu. Lubię ekperyment bez przesady jak tu.
    te wg Ciebie quasi-winiety są równie w tych ujęciach ważne, zwłaszcza że wypadało zrobić kilka takich innych jak te. Dziękuje ToB za komentarz, podchodzisz klasycznie do rzeczy, jak ja

Domyślnie

Z tego trunku przy może dłuższym czasie wyszło by serce

Domyślnie

dobra obróbka nienachalna i klasyka w dobrym wydaniu
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów