No naprawde bardzo sympatycznie. Wzorek z kieliszkow jak labadki. Gdyby to blizej bylo to jakies serducho szloby z tego wyskrobacGratulacje
Szukaj
No naprawde bardzo sympatycznie. Wzorek z kieliszkow jak labadki. Gdyby to blizej bylo to jakies serducho szloby z tego wyskrobacGratulacje
z kieliszkami to mieliśmy szczęście, jeden ruch i wyszło jak chcieliśmy![]()
dzięki wszystkim za komentarze i opinie, może częściej będę coś do oceny poddawał Wam![]()
dwa szkła: prawe +1,5 lewe +2,5
Nieprzekombinowanych zestaw ładnych zdjęć. Podobają się i bankowo małżonkom za 20 lat bedą się podobać. Klasyczna realizacja w dobrym tego słowa znaczeniu. No i para fajnaaaaaa obróbka też na dodatni plus choć gdzieś tam mi mignęlo zafioletowienie sukni które łatwo można zniwelować.
dla mnie rewelacja - super kolorki , obróbka , efekt końcowy na +
D700 - S14 2.8 - N35 1.8 - N85 1.8 - SB910
O widze moje strony bardzo dobrze wykorzystałeś zamek w Baranowie gratki![]()
http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu
Dziekuję za dobre słowa, zawsze staram się pokazać to tak jak było w rzeczywistości. Nie forsuję zdjęć w obróbce, zatem:
Minimalizm w suwaczkach, lekko w kolorze by wyglądały na rzeczywiste, światło zastane, bez blendy (pracuję sam), bez lampy.
Według mnie im mniej postprocesu tym mogę więcej się nauczyć robiąc zdjęcia, takie mam podejście - Im mniej komputera tym więcej mnie.
Raz jeszcze dziękuję i bardzo cieszę się, że tak pozytywny Wasz odbiór jak samych klientów.![]()
całość ok, ale te quasi-winiety na 5 i 6 nieco drażniące i na 10-tce za dużo nieostrego pola
D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII
10 faktycznie dużo w kadrze nieostrego ale to zamierzone, mało miejsca i chciałem wykorzystać fotel przede mną. właściwie to nie pamiętam czy ten kadr poszedł w album czy też nie, ale mnie przypadł do gustu. Lubię ekperyment bez przesady jak tu.
te wg Ciebie quasi-winiety są równie w tych ujęciach ważne, zwłaszcza że wypadało zrobić kilka takich innych jak te. Dziękuje ToB za komentarz, podchodzisz klasycznie do rzeczy, jak ja![]()
Z tego trunku przy może dłuższym czasie wyszło by serce![]()
dobra obróbka nienachalna i klasyka w dobrym wydaniu
Skontaktuj się z nami