Szukaj
Widze, ze cos nie teges, tylko nie wiem co![]()
Ostatnio edytowane przez FHR ; 16-02-2013 o 19:05 Powód: Po znakach interpunkcyjnych stawiamy spacje.
Sam model właśnie niezły , natomiast druga fotka ewidentnie powinna mieć zdjętą "mgłę".
Nikon D3100 + Nikkor 18-105 VR + Nikkor 35 1.8G + Nikkor 55-300 VR + Samyang 8mm CSII + TC Tamron x1.4 AF....
Jedynka bardzo fajna - ale chyba osobiście bym bardziej agresywnie przyciąłAle i tak jest dobrze.
Dwójka super, ale przyciłabym mniej wiecej w okolicy numeru "26" na zdjeciui tak, żeby tego znaku nie było widać.
Trójka raczej do albumu, co prawda bardzo poprawna i miło było zobaczyć, ALE... nie ma w niej tej "magii".
Ogólnie super, kolorki OK, ostrość jest tam gdzie trzeba, rozmyte śmigła fajnie... jak masz coś jeszcze ciekawego to zapodawaj. Model mi się podoba, aczkolwiek znam ładniejsze smiglaki![]()
Milo, ze sie wam podoba
Co do dwojki ... coz zostawilem ja tak specjalnie ... chcialem dac jej tytul "Spiesz sie powoli" lub "Na Stopa" - (dla tych co nie znaja - modny w moich czasach mlodosci, alternatywny sposob na podrozowanie).
jedynka mi sie podoba i tez bym poeksperymentował z ciasniejszym kadrowaniem
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Skontaktuj się z nami