Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Sylwia

Domyślnie Sylwia

Prezentuje sie modelka Sylwia. Zdjęcia zrobione zasłużoną d90tką.

1.

2.

3.

Domyślnie

Prawa ręka się podwinęła pod tułów
    Na pierwszym/drugim minimalnie mniej dołu, bo kawałeczek nogi pod gatkami jakoś dziwnie wygląda. Ogólnie podoba się

Trójka naj
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Bardzo profesjonalne ujęcia. Widać Modelka współpracuje z Tobą. Naturalny uśmiech jest zawsze pożądany bardziej niż "wysuczone spojrzenie". Bardzo mi się podoba.
    | NIKON D810 | NIKKOR 14-24mm 2.8G ED | NIKKOR 28mm 1.8G | NIKKOR 85mm 1.8G | NIKKOR 105mm 2.8G MICRO ED VR | SB-910 |

Domyślnie

3 kadrowo i obróbka na 5

Domyślnie

a może powiedziałbyś coś o setupie?
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Na pierwszym zdjęciu z prawej strony światło wpadające z okna i dobłyśnięte lampą z parasolem białym odbijającym

Domyślnie

1ka (tyczy się koloru i bw) - mnie się nie podoba... zwłaszcza ułożenie modelki. Lewa ręka dziwnie ginie w cieniach (taki niezidentyfikowany kikutek), brzydkie cięcie przez kolano i ogólnie umiejscowienie tak ciężkiego elementu jak udo w ciemnej rajstopie w rogu kadru średni pomysł. Brzeg majtek na styku kadru i wystający kawałek ciała (jasny pasek, niczym nie uzasadniony) - imo pasowałoby tam więcej miejsca.
    Przy konwersji BW brzuch przez to, że lekko niedoświetlony wygląda na lekko brudnawy. Zza majtek wystaje tatuaż? Albo więcej pokazać, albo całkiem zakryć.

2jka - taki standardzik, ciąłbym troszkę dalej na udach, nie w tak ciężkim i masywnym miejscu. Łańcuszek zbędny, zwłaszcza w ten sposób ułożony.
    Ostatnio edytowane przez morzon ; 23-02-2013 o 19:37

Domyślnie

Przyjąłem to na klatę. Postaram się wyciągać wnioski.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów