Szukaj
Prawa ręka się podwinęła pod tułów
Na pierwszym/drugim minimalnie mniej dołu, bo kawałeczek nogi pod gatkami jakoś dziwnie wygląda. Ogólnie podoba się
Trójka naj
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Bardzo profesjonalne ujęcia. Widać Modelka współpracuje z Tobą. Naturalny uśmiech jest zawsze pożądany bardziej niż "wysuczone spojrzenie". Bardzo mi się podoba.
| NIKON D810 | NIKKOR 14-24mm 2.8G ED | NIKKOR 28mm 1.8G | NIKKOR 85mm 1.8G | NIKKOR 105mm 2.8G MICRO ED VR | SB-910 |
Dzięki bardzo za miłe słowo![]()
a może powiedziałbyś coś o setupie?
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Na pierwszym zdjęciu z prawej strony światło wpadające z okna i dobłyśnięte lampą z parasolem białym odbijającym
1ka (tyczy się koloru i bw) - mnie się nie podoba... zwłaszcza ułożenie modelki. Lewa ręka dziwnie ginie w cieniach (taki niezidentyfikowany kikutek), brzydkie cięcie przez kolano i ogólnie umiejscowienie tak ciężkiego elementu jak udo w ciemnej rajstopie w rogu kadru średni pomysł. Brzeg majtek na styku kadru i wystający kawałek ciała (jasny pasek, niczym nie uzasadniony) - imo pasowałoby tam więcej miejsca.
Przy konwersji BW brzuch przez to, że lekko niedoświetlony wygląda na lekko brudnawy. Zza majtek wystaje tatuaż? Albo więcej pokazać, albo całkiem zakryć.
2jka - taki standardzik, ciąłbym troszkę dalej na udach, nie w tak ciężkim i masywnym miejscu. Łańcuszek zbędny, zwłaszcza w ten sposób ułożony.
Ostatnio edytowane przez morzon ; 23-02-2013 o 19:37
Przyjąłem to na klatę. Postaram się wyciągać wnioski.
Skontaktuj się z nami