Dzisiaj kolejne parę ulubionych. Tym razem z dnia ślubu Magdy i Piotrka. Jeżeli się Wam spodobają, to na blogu znajdziecie ich duuużo więcej. Zapraszam: http://blog.wojciechmarzec.com/?p=1347
Szukaj
Dzisiaj kolejne parę ulubionych. Tym razem z dnia ślubu Magdy i Piotrka. Jeżeli się Wam spodobają, to na blogu znajdziecie ich duuużo więcej. Zapraszam: http://blog.wojciechmarzec.com/?p=1347
Obróbkowo jeszcze długa droga przed Tobą...
Moim zdaniem nie jest źle... (przynajmniej z tym co przedstawiłeś na forum)
Szkoda, że zdjęcia nr8 nie skadrowałeś szerzej lub w poziomie ten młody ciekawski z prawej strony jest ciekawym "dodatkiem"
D700|D80|MB-D80|N24-70 f2.8|N50 f1.4|N18-70 f3.5-4.5|S10-20 f4-5.6|SB-900|...|
6. i 14. niepotrzebne, ale to szczegół.
Prześwietnie uchwycone momenty, czuć klimat uroczystości. No i chyba po raz pierwszy widzę sfotografowaną “bramę”
Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.
Chyba nie zamierzam wybierać się w tą drogę, ale jeżeli podasz jakieś szczegóły to będę wdzięczny i chętnie wezmę je pod uwagę.
MatyaS, jeżeli chodzi o 8 to mały wpadł w ostatniej chwili i przyznam, że nawet go nie zauważyłem w czasie robienia zdjęcia. Na klatce jest tylko to co tutaj widać.
Fajna trójeczka i chyba nr 14, takie z sensem i z estetyką, jest się czym pochwalić. Pozostałe totalnie bardzo zwyklaśne zdjęcia jak z każdego innego ślubu. Puste, bo w zasadzie nic takiego rewelacyjnego w nich nie ma aby ..... Do tego pokazujące bezlitosne okrucieństwo fotografa dla ludzi fotografowanych gdy już usiadł przed komputerem. Ludziom za pieniądze się tego nie robi
. Za darmo w ramach przyuczenia to i owszem
. Okrucieństwo
w konwersji do B&W. Na przykład na nr 10 plecy, skóra PM toż to masakra totalna, gdzie czucie estetyki i nie ma tu dla mnie wytłumaczenia, ze to repo. Z powodu obróbki wyszło srepo, szachrajstwo "fotograficzne". Bez urazy proszę Wojtku. Ta konwersja niszczy zdjęcia i zalewa smutkiem. Zdjęcie nr 6 hmmmm pamiątkowe chyba
.
ps.
ujęcie nr 2 też całkiem treściwe jest.
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 27-02-2013 o 14:50
Skontaktuj się z nami