Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: __^~___

Domyślnie __^~___

Pozdrawiam serdecznie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ja już kiedyś pisałem - biało czarny nie jest vademecum na nieciekawe niebo, czy światło. Tu widać zabrakło tego pierwszego, i to po prostu rzuca się aż w oczy. Kadr już widziałem kiedyś bardzo podobny, o ile nie identyczny. Niemniej - brakuje mi ciut dołu. Urywamy tą historię, bo trzeba to zrobić, ale akurat to miejsce mi nie pasuje. Raczej skłaniałbym się do skierowania obiektywu troszkę niżej, a ucięcia nudnego nieba.

Niemniej - kadr bardzo dobry i zazdroszczę za równo umiejętności, jak i zaparcia.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Dobre zdjęcie wg mnie. Kadr zyskałby jakby góry trochę mniej było. Mocne światło, szeroki kadr i drugi plan robi to zdjęcie. Zastanawiam się jakby wyszło zdjęcie wykonane bardziej z góry.

Domyślnie

Jest pięknie, nic bym nie zmieniał.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Też nic bym nie zmieniał - jest BDB. Ta góra w tle dodaje smaczku
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Mz nic nie trzeba zmieniać. Świetny obrazek.

Domyślnie

Ładna zima. MZ wszystko gra.

Domyślnie

Świetne i tyle... ja również nic bym nie zmieniał. Czy ta górka w tle to Śnieżka ?
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _Ocean_ Zobacz posta
    Ja już kiedyś pisałem - biało czarny nie jest vademecum na nieciekawe niebo, czy światło. Tu widać zabrakło tego pierwszego, i to po prostu rzuca się aż w oczy. Kadr już widziałem kiedyś bardzo podobny, o ile nie identyczny. Niemniej - brakuje mi ciut dołu. Urywamy tą historię, bo trzeba to zrobić, ale akurat to miejsce mi nie pasuje. Raczej skłaniałbym się do skierowania obiektywu troszkę niżej, a ucięcia nudnego nieba.

Niemniej - kadr bardzo dobry i zazdroszczę za równo umiejętności, jak i zaparcia.

Pozdrawiam.
    chyba raczej panaceum
    ff

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów