Zabijcie mnie jak chcecie albo przypalajcie stopy, ale to jest tak naprawdę. Obróbka minimalna - zwiększenie kontrastu i parę innych drobiazgów.
Miażdżąca krytyka mile widziana.
![]()
Szukaj
Zabijcie mnie jak chcecie albo przypalajcie stopy, ale to jest tak naprawdę. Obróbka minimalna - zwiększenie kontrastu i parę innych drobiazgów.
Miażdżąca krytyka mile widziana.
![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
na skraju dwóch światów. Kapitalne!!!
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Fantastyczne zdjęcie!
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Już dłużej tego nie wytrzymam, w końcu muszę to z siebie wydusić, Swiatlo czy mógłbyś zorganizować kolejny plener forumowiczów w swoich okolicach, przecież gdybym za oknem miał takie krajobrazy to niemógłbym pracować, spać i jeść. Rynek przewozów transatlantyckich został otwarty więc szykuję się obniżka cen, jakieś 30%, do tego dobra promocja na przelot grupowy i gotowe. Sorki że się tak wpraszam, ale nawet sobie nie wyobrażasz jak Ci zazdroszczę takich widoków.Fotka świetna. Tak z ciekawości zapytam ile metrów ma ten stożek?
Fujifilm X-E3 23/2
hehe to coś dla bombla - on lubi jak na niebie dużo się dzieje...
Niebo na tej fotce jakby płynęło, a można tez mieć wrażenie, że to nie niebo a woda oceanu a na niej dumnie wystająca góra lodowa - i powiem szczerze, że jak tak patrzę na to zdjęcie to nie wiem jak jest naprawdę...![]()
bardzo fajne zdjęcie - super światło na deskach domku - super
na taki plener też bym się załapał
Pozdrawiam Artur
o kurcze !!! Ale miejsce cudne ! Zdjecie rowniez świetne !![]()
Skontaktuj się z nami