Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Domyślnie

Twoją stronę już jakiś czas temu wrzuciłem w zakładki i często przeglądam
    Ale tutaj za Amadeuszem - na jedynce źle to wygląda, poza kadrowaniem poszerzającym modelkę, również pachy nie wyglądają korzystnie. Ale poza tym to mega mi się podobają, zresztą jak wszystkie inne na stronie

Ps A gdzie są modne tu ostatnio słowa "albo tniesz dosadnie, albo wcale". To tak w odniesieniu do 10

Domyślnie

Jak zwykle doskonałe prace. Jest zmysłowo, ciuchy są pokazane tak, jak być powinny, obróbka oczywiście najwyższych lotów.

Mniej mi pasuje jedynie dwójka - ciekawa kreacja, jednak samo zdjęcie średnie. Wydaje mi się, że klimat sesji trochę nie podpasował do tej stylizacji - widziałbym tu raczej ostrzejsze światło, kontrasty, więcej mroku. Nastrój imprezowy, dyskotekowy. W powyższej konwencji zrobiłaś co się dało jednak.

Domyślnie

Gadu gadu.
    Jednak szczena opada.
    Kazdy znajdzie coś dla siebie.
    Jestem pełen zazdrości pozytywnej w całosci. Ha ha.
    Gratulacje uzasadnione.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Wszystkie super. Ciężko wybrać cokolwiek do krytyki.

Domyślnie

Najwyższy poziom, znakomicie się ogląda, gratulacje.

Domyślnie

6 i 9 wybijaja się z całości co nie znaczy, że całość zła - wręcz przeciwnie, rumianek na me zmęczone oczy Taka troszkę ostatnimi czasy H&M-owa konwencja i kolorystyka - ale czy to źle?
    Ciuszki ładnie pokazane, ale nie przyćmiewają modelek - ani odwrotnie. Jest harmonia i równowaga w każdym zdjęciu. WSZYSTKIE kadry pasują do klimatu całości, jedynie ostani IMHO troszkę odbiega od trendu. Reasumując - jak zawsze na odpowiednio wysokim poziomie.
    P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Domyślnie

Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobry warsztat.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

ładna obróbka

Domyślnie

A ja mam zdecydowanego faworyta - 4. I nie lubię 9, nogi mi nie pasują. Ale wszystkie świetne, pozazdrościć.
    Pozdrawiam.

Domyślnie Tutorial!!!

Dzieki piekne za wszystkie komentarze.

Przygotowalam swojego PSD'ka do sciagniecia, zebyscie sobie mogli podgladnac jak to wyglada prawie krok po kroku (przed i po) i troche sie poinspirowac Trzeba otworzyc w Photoshopie i polookac kolejno na wartswach. Nie wszystkie sa podpisane, ale wystarczy kliknac na nia zeby otworzyc i zobaczyc co robilam z suwakami...

http://www.joannakustra.com/user/Kustra_tutorial.psd

a tu podglad:

Zapraszam!

Joanna

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów