Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Beatka.

Domyślnie Beatka.

Chciałam zrobić koleżance neutralny portret. Miałam wielki problem ze skórą. Jestem bardzo lewa, jeżeli chodzi o retusz twarzy. Chciałam zapytać, czy takie foto jest w ogóle do przyjęcia?

d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez routine Zobacz posta
    Chciałam zrobić koleżance neutralny portret. Miałam wielki problem ze skórą. Jestem bardzo lewa, jeżeli chodzi o retusz twarzy. Chciałam zapytać, czy takie foto jest w ogóle do przyjęcia?
    Czy w zamyśle to zdjęcie było robione lekko od góry? Jeśli tak to się nie czepiam
    Trochę blada owa koleżanka wyszła i jakby trochę brakowało "mocy" (sam nie wiem, może kontrastu więcej)
    Jednakowoż uważam, że to zdjęcie ma potencjał i nawet pokuszę się o stwierdzenie, że mi się podoba... coś w nim jest co przykuwa uwagę.
    D700|D80|MB-D80|N24-70 f2.8|N50 f1.4|N18-70 f3.5-4.5|S10-20 f4-5.6|SB-900|...|

Domyślnie

Czy w zamyśle to zdjęcie było robione lekko od góry?
    Taaa.

jakby trochę brakowało "mocy" (sam nie wiem, może kontrastu więcej)
    Próbowałam z podwyższonym jeszcze kontrastem, ale jakoś mi się nie widziało.

mi się podoba... coś w nim jest co przykuwa uwagę.
    Może na twarzy maluje się jej anielska osobowość. Dziękuję!
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

ciutke bladzieńko ale ogólnie tendencja jak najbardziej słuszna.

Domyślnie

Bardzo fajnie to wyszło Podoba się mnie

Domyślnie

A mnie nie do końca. Niedobre rzeczy się dzieją przy prawym kąciku ust i na prawym policzku przy załamaniu cieni. Staraj się nie używać blura. Już lepiej stempelkiem się męczyć Bo "materiał" do fotografowania masz super

Domyślnie

Dokładnie, troszkę więcej się pomęczyć ze stemplem i będzie pięknie. Jak by nie patrzeć na te różne rzeczy po lewej to było by bardzo przyjemnie.
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Uprawnienia umieszczania postów