Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie W browarze i młynie

Z podziękowaniem dla Tomka Agnieszki

Domyślnie

Dzięki.
    Podoba się efekt końcowy i dobór zdjęć
    Do zobaczenia następnym razem.

Domyślnie

Brakuje mi interakcji pani z tłem - chciałbym żeby jeszcze coś robiła.

Domyślnie

przykład na to że postawienie dziewczyny w jakimś tle nie czyni ciekawego zdjęcia

Domyślnie

dokładnie, o wiele bardziej podobają mi się zdjęcia samych pomieszczeń

Domyślnie

Rzeczywiście, nie mieliśmy z Tomkiem szczególnego pomysłu na zawiązanie fabuły dla tych sesji. Podobnie, stylizacja, jest oględnie mówiąc: "niewymuszona". Z drugiej strony, jakiego kontekstu oczekiwalibyście? Ważenie piwa? Mielenie mąki? Łatwo w ten sposób przekroczyć granicę, nadając zdjęciom wyraz groteskowy i śmieszny. Myślę, że usprawiedliwia nas fakt, że byliśmy pierwszy raz w tych lokalizacjach, nie bardzo wiedząc, czego możemy się spodziewać. Wrócimy tam jeszcze.

Domyślnie

Marek, bo złe zdjęcia pokazałeś. Te w bieliźnie byłyby ok
    Tak na dobrą sprawę było przede wszystkim za zimno i to naprawimy następnym razem czyli pewnie w kwietniu.
    Poza tym obiecuję przygotować się fabularnie ....a i tu pojawia się zdjęcie hotelowe z lustrem i z jakimś dziadem :P ....ale też można je zrobić lepiej niż teraz mam :/
    Co do browaru to następnym razem mogę w tle pozować z kilkoma browarami

Domyślnie

tytuł w ogóle nie pasuje do zdjęć... ale sympatycznie wyszło poza odcieniem dłoni na ostatniej focie.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Faktycznie najlepsze te na białym tle. Ale ostatnie też mi się podoba...trzecie od końca też fajne, najmniej mi się podoba drugie, jakieś takie "se stoje"
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Uprawnienia umieszczania postów