Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Cześć wszystkim,
    jako, że jest to mój pierwszy post, proszę o cenne uwagi. Daleka droga przede mną do dobrych zdjęć, ale od czegoś trzeba zacząć. Mam nadzieję, że wszystko powklejałem jak należy.
    Pozdrawiam,
    Przemek
    1
    2
    3
    Ostatnio edytowane przez Juice ; 17-02-2013 o 17:02

Domyślnie

1.
    Jak dla mnie dobry pomysł. Temat ugryziony ciekawie i jest w tym zdjęciu jakaś konsekwencja, nie jest przedumane, a jest korzystne. Może bym spróbował trochę inaczej ułoży nogi modelki. Może po jednej stronie założone na siebie?

2.
    Przepałka z prawej strony nieco mi przeszkadza i trochę pieniek za nią. Z drugiej strony czuję, że bez niego kompletnie zlałaby się z tłem.

3.
    Jest dla mnie jakoś kompletnie nienaturalne. Modelka jest jakby wklejona w skały. Chyba dużo światła sztucznego w tym brało udział?

Tak z ciekawości: jak naświetlałeś 1. i 2.?

Domyślnie

Dla mnie trójka jest MEGA!!! Fakt, że dużo sie dzieje i nie wiem na co patrzeć ale ogólnie jest super!
    12 14 28 35 85

Domyślnie

Witaj!
    Jedynka to ciekawy pomysł i najlepsze światło ze wszystkich.
    Dwójka dziwna, centralna, nierównomierne światło (za dużo go chyba z prawej) i ten okrąg na prawym udzie modelki. Trójka z fatalnym przepałem z prawej, pomysł ma potencjał, tylko wykonanie dopracować.

Domyślnie

haha jak na pierwszych dwóch obróbki mało co widać tak na 3 pojechaaaałeś dla mnie 1, ale do dopieszczenia.
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

Dzięki za komentarze. Co do naświetlania, to 1-sze 1/1600, a 2-gie 1/640. Oba przy iso 200. Dorzucam jeszcze jedno zdjęcie, chociaż zastanawiam się czy nie za mocna obróbka.
    4

Uprawnienia umieszczania postów