Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Smugi

Domyślnie

Dzięki wszystkim za odwiedziny i skrobnięcie paru słów!

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Wybór dość trudny bo obie foty zasługują na wyróżnienie. Na pierwszej bardzo podoba mi się dół z ukrytymi pod wodą kamieniami, z kolei dwójka imponuje zimno - ciepłą gamą kolorów. Kadrowo są podobne, proponuję remis.
    Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Miewam takie dylematy na grillu-żeberka czy karkówka
    Ależ wcale wybierać nie trzeba, jak się oba podobają to wcale się nie obrażę

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Dziw bierze, że tylko tyle wpisów pod takimi zdjęciami, co się dzieje w państwie duńskim...
    Obie super i ciężko się zdecydować, skoro są dwie odsłony wybiorę sobie 2 za smugę super szczegół, ale to już w każdej Twojej pracy widać, brawo.
    Dzięki wielkie! Miło mi to słyszeć!

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Oba zdjecia bardzo mi sie podobaja, ale chcial bym zobaczec te warunki w wiekszym "minimalu", jakis konkretny temat i tego sie trzymac, masz takie?
    Niestety nie z tych poranków. Długie ekspozycje jak te niestety to mają do siebie, że na nie "marnuję" całe dobre światło i nie mam za wiele czasu na inne kadry. Zazwyczaj wracam do domu z 4-5 zdjęciami (mój dysk się cieszy ) Mam parę minimali z innych dni, coś kiedyś wrzucę. Choć nie ukrywam, że na te dwa poświęciłem jedne z najlepszych warunków jakie tam zastałem, a bywam tam średnio 3 razy w tygodniu przed pracą

Domyślnie

Technicznie BDB bez dwóch zdań
    Kadrowo jakoś do mnie nie gada
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów