Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

nic nowszego i lepszego w tym budżecie raczej się nie pojawiło, wiec pozostajemy przy wspomnianym Nec-u i Eizo
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miroekz Zobacz posta
    Ja w tej chwili obrabiam na laptopie i nędznym jego wyświetlaczu. Planuję zakup monitora do 2000zł no może z małym haczykiem. Jaki monitor byście polecili tak aby jak najwierniej odwzorowywał kolory (oczywiście w tym przedziale cenowym). Później te wypociny które zrobił bym na monitorze miały by być drukowane w labie.
    No przecież masz na talerzu:

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=32374
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Należy pamiętać, że podlinkowany tekst napisany został w 2007 r, i troszkę ceny się od tego czasu zmieniły. Dla przykładu SX2262W można łyknąć za niecałe 3k, a za niewiele więcej razem z kalibratorem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    Należy pamiętać, że podlinkowany tekst napisany został w 2007 r, i troszkę ceny się od tego czasu zmieniły. Dla przykładu SX2262W można łyknąć za niecałe 3k, a za niewiele więcej razem z kalibratorem
    To dobrze by było zwrócić uwagę, że ten wątek jest co jakiś czas aktualizowany (ostatnio listopad 2012 co widać po wpisie), a cena wspomnianego SXa spowodowana jest roszadami w asortymencie EIZO w ostatnim czasie i nijak nie ratuje zakładającego wątek.
    No chyba, że w 2007 był wg Ciebie SX2262 do kupienia
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Jest też link do źródła tej listy, gdzie jest aktualizowana 3x częściej:
    http://mva.pl/viewtopic.php?f=40&t=152&p=721#p721
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów