Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Mnie się podoba jak jest, uwielbiam takie szaroniebieskie tonacje ożywione kropelką ciepłej barwy, gdyby nie błysk słońca na chmurach nie byłoby tak miło. Format jak najbardziej słuszny. Dla kwadratu potrzebuję szczególnego uzasadnienia, tutaj go nie widzę.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Niebo wydaje się być trochę mało poruszone w stosunku do wody
    Szkoda, że Exif-u nie można podejrzeć.
    Naswietlane ok 1s wiec nie ma podstaw do poruszonego nieba, to byl calkiem "rozbujany" ocean
    Jak nie ma exifu to znaczy, ze zmienilem cos w ustawieniach PSa (nigdy moje exify nie byly rajemnica), jutro wrzuce parametry.

Domyślnie

Fajny kontrast pustego nieba z tym nadchodzącym chmurzyskiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Naswietlane ok 1s wiec nie ma podstaw do poruszonego nieba, to byl calkiem "rozbujany" ocean
    Jak nie ma exifu to znaczy, ze zmienilem cos w ustawieniach PSa (nigdy moje exify nie byly rajemnica), jutro wrzuce parametry.
    OK, dziękuję za wyjaśnienie.
    Fuji

Domyślnie

a ja myślę, panie Grzegorzu, że czas najwyższy opuścić swój comfort zone i wyruszyć na podbój nowych miejsc,
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    a ja myślę, panie Grzegorzu, że czas najwyższy opuścić swój comfort zone i wyruszyć na podbój nowych miejsc,
    Mirku, zapuscilem sie w to miejsce tylko z jednego powodu a mianowicie z powodu wyplukania wraku tak, ze widac jego balast, wyszlo srednio, bo nie wstrzelilem sie w warunki, mocna bryza spowodowala, ze 90% RAWow nadaje sie do kosza:P, ale mam zamiar zrobic jedna poprawke i to bedzie na tyle, co do nowych miejscowek to jest kilka do zrobienia i pewne jest, ze pokaze je w tym roku

Domyślnie

czekam więc, i ciekaw jestem nowych miejsc

pozdrawiam
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów