Szukaj
2ka mi się podoba - głównei ze względu na t że jak na "moje oko" to najmniej jest teatralna/pozowana
3 jest wg mnie najciekawsza
dwa szkła: prawe +1,5 lewe +2,5
Zdecydowanie 3-ka (świetny klimat)
Dla mnie 2 i 4, na pozostałych nie podoba mi się obróbka bo kadrowo są bardzo ładne![]()
Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.
Kolego, poprosimy mniejsze zdjęcia. Maksimum dopuszczalne regulaminem to 1024px w szerokości i 850px w wysokości.
4 extra podoba się. Dość ciekawa obróbka
Człowiek całe życie się uczy...
Wszystkie świetne. Na 1. nietypowe kadrowanie w jakiś sposób bardzo dobrze pasuje, ładnie ujednolicone kolorystycznie tło tworzy "lodowy" klimat. Na 2. ustawienie proste, ale subtelne przesunięcia (ramiona, ramiączka, zgięcie ręki w łokciu, delikatny przechył głowy) i wyraziste spojrzenie sprawiają, że zdecydowanie nie jest dla mnie banalne w odbiorze, 2. to chyba mój faworytNa 3. zastanawia mnie trochę oświetlenie, chyba już tak nie pasuje jak na pozostałych, kolorystycznie też mniej mi leży, ale nadal świetne. Ładne linie, fajna "dynamika" wyłania się z ustawienia postaci. Na 4. też dość nietypowy kadr, który w jakiś sposób dobrze jednak wygląda. Chodzi głównie o cięcie głowy, najczęściej tak po czubeczku mi nie pasuje, ale tu jest ok, poza tym bardzo mi się podoba. I obróbka. Możesz opowiedzieć z grubsza jak pomalowałeś to BW? I w jaki sposób stworzyłeś wyjściowe do tego procesu BW
![]()
Ja 4 widziałem chyba w fajniejszej wersji. Ogólnie dosyć fajnie. Podoba się
Skontaktuj się z nami