Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Obří hřeben ...

... czyli Czarny Grzbiet ok. 1480 m n.p.m. - Karkonosze.
    Coś dla miłośników "białego" śniegu.

Pozdrawiam serdecznie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Powiem tylko wow... niesamowite foto.

pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Co znaczą dobrze oddane światła i cienie, plastyką PP aż ocieka. Potem rozwinięcie w dalekim planie i dobre zdjęcie gotowe. Tylko pstryknąć w odpowiednim miejscu i czasie...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ty to jak zawsze podniesiesz ciśnienie tymi widoczkami, pięknie się faluje w oddali, o PP nie wspomnę. Super jest.
    Już tęsknię za górami
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Tylko pstryknąć w odpowiednim miejscu i czasie...
    I dokładnie tak właśnie jest, jestem po prostu górskim łazikiem i czasem klapnę lustrem jak przyświeci,
    a że z obróbki jestem cienki w uszach to muszę się dużo nałazić żeby coś fajnego złapać
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

O kurczę! Pięknie Panie pięknie! Przepiękny drugi plan. Oj chciałbym bym być w tym miejscu i w tej chwili. Kadr mistrzowski.
    Fuji

Domyślnie

Jak zawsze piękny kadr
    Materiał im lepszy ideału, tym mniej grzebania w sofcie
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Piekna fota, jak to u Ciebie. Mam pytanie techniczne, czy różnica w zabarwieniu śniegu po obu stronach kadru Twoim zdaniem bierze się z oświetlenia słońcem obiektywu pod kątem (z prawej), czy to efekt tegoż na jakimś filtrze? A może to coś wynikajacego z obróbki?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Może brakuje mi nieco wiekszego kawałka światełek w dolinie, a może nie... tak tylko szukam, do czego by się tu przyczepić
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Kolejny raz podziwiam Twoją pracę. Jak zawsze genialna! Te co bardzo podoba mi się w Twoich zdjęciach to... idealne wyostrzenie - nie wiem jak to robisz, ale za każdym razem fotografia jest z jednej strony bardzo miękka, a z drugiej wszystkie krawędzie są odpowiednio ostre. Nie wiem czy to zasługa aparatu, obiektywu czy obróbki... W każdym razie jest świetnie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów