Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Bez nazwy

Domyślnie Bez nazwy

Pod ocene szanownego grona.
    Pozdrawiam.
    Aparat

Domyślnie

Jeśli już fotografujesz twarz, to najlepiej zadbaj o to, aby coś w niej było interesującego. To jest jedyna rzecz na zdjęciu i w tym przypadku niczego nie wnosi. Nie nadrobi tego winieta, dodawanie ziarna, czy wybielanie oczu. Możesz to sobie wydrukować i postawić na szafce. Może Ci się też podobać, ale my tej kobiety nie znamy więc nie mamy na tym zdjęciu czego dla siebie szukać. Wiesz o co mi chodzi?

Domyślnie

Pewnie ze wiem
    Robiac to zdjecie mial to byc najprostsz w swiece portret. Najwieksza uwage przykladalem do swiatla. Staralem sie aby zdjecie nie bylo plaskie i mialo troche charakteru. Doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze ladunek emocjonalny dla przecietnego widza jest znikomy. Jezeli jest taka mozliwosc to poprosze o uwagi i wskazowki w strefie technicznej.
    Dzieki wielkie Kartoflinder.
    Aparat

Domyślnie

Mnie nie podoba się kadrowanie: zbyt mało dołu i niepewnie ucięta góra (osobiście wolę, gdy ścięte jest mocno albo wcale).
    Chyba bardziej pasował by kadr pionowy, ewentualnie rozpuszczone włosy... bo póki co dół w moim odczuciu jest zbyt "ciężki", sweter przygniata

Światło faktycznie fajne, nie jest płasko

Pozdrawiam
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Uprawnienia umieszczania postów