Pod ocene szanownego grona.
Pozdrawiam.
Szukaj
Pod ocene szanownego grona.
Pozdrawiam.
Aparat
Jeśli już fotografujesz twarz, to najlepiej zadbaj o to, aby coś w niej było interesującego. To jest jedyna rzecz na zdjęciu i w tym przypadku niczego nie wnosi. Nie nadrobi tego winieta, dodawanie ziarna, czy wybielanie oczu. Możesz to sobie wydrukować i postawić na szafce. Może Ci się też podobać, ale my tej kobiety nie znamy więc nie mamy na tym zdjęciu czego dla siebie szukać. Wiesz o co mi chodzi?
Pewnie ze wiem![]()
Robiac to zdjecie mial to byc najprostsz w swiece portret. Najwieksza uwage przykladalem do swiatla. Staralem sie aby zdjecie nie bylo plaskie i mialo troche charakteru. Doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze ladunek emocjonalny dla przecietnego widza jest znikomy. Jezeli jest taka mozliwosc to poprosze o uwagi i wskazowki w strefie technicznej.
Dzieki wielkie Kartoflinder.
Aparat
Mnie nie podoba się kadrowanie: zbyt mało dołu i niepewnie ucięta góra (osobiście wolę, gdy ścięte jest mocno albo wcale).
Chyba bardziej pasował by kadr pionowy, ewentualnie rozpuszczone włosy... bo póki co dół w moim odczuciu jest zbyt "ciężki", sweter przygniata
Światło faktycznie fajne, nie jest płasko
Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami