Marta w kropeczki.
Oj, kiedy ja się wezmę za te wszystkie zalegające zdjęcia..![]()
Szukaj
Marta w kropeczki.
Oj, kiedy ja się wezmę za te wszystkie zalegające zdjęcia..![]()
Zdjęcie jest prześliczne z małym zastrzeżeniem - skrót i fałdy sukienki sprawiają wrażenie, że dziewczyna jest w 32 miesiącu ciąży z pięcioraczkami. Pozatym rewelacja, kropeczki bardzo pozytywnie kręcą![]()
Andy_O : kolejna twoja fotografia która jest moim zdaniem wykonana bardzo dobrze .
Czornyj : kolego ale przyznasz że jak na kobietę w ciąży to wygląda świetnie w kropeczkach![]()
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Bardzo mi odpowiada klimat choć może faktycznie Czornyj ma rację - jak przeczytałem jego post to i mnie to zaczęło odwracać uwagę. Ale co ja będę ściemniał - rewlka jak dla mnieChciałbym mieć ten problem co ty i mieć nadmiar zdjęć do obróbki...i to takich...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Za czornyjem. Nie pomyslalem co prawda o ciazy ale raczej o groteskowym wygladzie w tej sukience. Jakby tulow zostal skrocony. reszta super i bez zastrzezen![]()
Regards,
Radomir
---
D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)
mi się podoba lecz nie zachwyca, technicznie super, kompozycja i klimat. makijaz mi sie tylko nie podoba i troche mina modelki. ubiór mi nie przeszkadza, pasuje do kropeczkowego klimatu.
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
Jak zwykle świetnie
Nie widzę tu ciężarnej![]()
może raczej stylizację na lata 60 ...
grochy ,opaska...takie wrażenie![]()
Przepiękne zdjęcie mojej ulubionej modelki zrobione przez mojego mistrza fotografii portretowej.
Andy, wiem że jesteś mistrzem, więc na tłum nie masz czasu. Ale czy miałbyś w lipcu trochę czasu na moją córkę?
Żartowałem...![]()
Skontaktuj się z nami