Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Krokusy

Nikon D200/AF-S Nikkor 18-70 3.5-4.5/Sb800/Canon 300D/Canon 18-55 3.5-4.5/Speedlite 430 EX/i inne *******y

Domyślnie

Zmniejsz i wrzuć zdjęcia - nie linki.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

No to tym razem ja pomogę nowemu koledze.

Czego się nie robi dla kobiety, usuwam fotki.

Domyślnie

Wstawić zdjęcia umiesz, ale regulaminu czytać już niestety nie umiesz. Tam napisano, że trzeba zdjęcia zmniejszyć.
    Jacek

Domyślnie

nic nie powiem o zdjeciach bo widze na mojej 15-tce 1/4 zdjecia!!!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Wstawić zdjęcia umiesz, ale regulaminu czytać już niestety nie umiesz. Tam napisano, że trzeba zdjęcia zmniejszyć.
    Nie wiem do kogo ta uwaga, ale sądzę że do mnie. Tylko że zamiast się czepiać, może byś sam zmniejszył te zdjęcia, jak masz pod ręką odpowiedni program. Przeglądając post pomogłem koledze zamieścić jedynie zdjęcie na stronie, bo takie, a nie inne, mam możliwości sprzętowe w pracy, tak jak niedawno wspomógł mnie ktoś inny życzliwy. I teraz będzie już wiedział jak to się powinno robić, a dzięki Twojej celnej, bardzo pomocnej uwadze, będzie ponadto mógł się wyedukować w zakresie rozumienia zapisów regulaminowych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comes Zobacz posta
    Nie wiem do kogo ta uwaga, ale sądzę że do mnie. Tylko że zamiast się czepiać, może byś sam zmniejszył te zdjęcia, jak masz pod ręką odpowiedni program. Przeglądając post pomogłem koledze zamieścić jedynie zdjęcie na stronie, bo takie, a nie inne, mam możliwości sprzętowe w pracy, tak jak niedawno wspomógł mnie ktoś inny życzliwy. I teraz będzie już wiedział jak to się powinno robić, a dzięki Twojej celnej, bardzo pomocnej uwadze, będzie ponadto mógł się wyedukować w zakresie rozumienia zapisów regulaminowych.
    Poluzuj gumkę.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Poluzuj gumkę.
    W gaciach, czy od krawata?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    W gaciach, czy od krawata?
    Eee... to nie do Ciebie tylko do kolegi comesa, bo (imho) niepotrzebnie się stresuje.

Btw, może ktoś te fotki wywalić? Bo się tego nie da oglądac bez rozdzielczości 4000 x 3000.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Eee... to nie do Ciebie tylko do kolegi comesa, bo (imho) niepotrzebnie się stresuje.

Btw, może ktoś te fotki wywalić? Bo się tego nie da oglądac bez rozdzielczości 4000 x 3000.
    O mój stres nie ma potrzeby się martwić, ale może by tak doświadczony kolega pomógł nowicjuszowi, jak ma sobie poradzić w trudnej sztuce obróbki zdjęć? Jak nie wyostrzy po zmniejszeniu, to zaraz będzie krzyk że wszystko do d....
    Więcej dystansu w stosunku do początkujących

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów