Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

swietna modelka,fotki też mam tylko jdno zastrzezenie:wizaż jest za gruby,przykrywa ją,a ona powinna blyszczec.Juz na 1 focie mozna policzyc rzesy.Przy zwiewnej subtelnosci modelki,takie rzesy jak kotwica ale generalnie spoko,gratki.sesja strzelona d3200 ??? jakim obiektywem? 50 ?
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotouśmieszek Zobacz posta
    a ona powinna blyszczec
    No właśnie nie, to nie są zdjęcia o Niej, nie modelka jest tutaj głównym tematem. A zrobione tym co w sygnaturce + YN460

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz_lkz Zobacz posta
    No właśnie nie, to nie są zdjęcia o Niej, nie modelka jest tutaj głównym tematem. A zrobione tym co w sygnaturce + YN460
    no no ale matryce ma ten 3200 Ty jestes autorem i decydujesz. Jednak nie sadzisz,ze jezeli modelka nie jest glownym motywem,to nie mozna jej przykryc/otynkowac nieestetycznym wizażem. Bo traci na tym CAŁOŚĆ.Czyli rowniez te elementy,ktore chciales wyeksponowac. Ale to jest moje,subiektywne odczucie.
    Pozdro : - )
    Ostatnio edytowane przez fotouśmieszek ; 17-02-2013 o 17:57
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotouśmieszek Zobacz posta
    no no ale matryce ma ten 3200 Ty jestes autorem i decydujesz. Jednak nie sadzisz,ze jezeli modelka nie jest glownym motywem,to nie mozna jej przykryc/otynkowac nieestetycznym wizażem. Bo traci na tym CAŁOŚĆ.Czyli rowniez te elementy,ktore chciales wyeksponowac. Ale to jest moje,subiektywne odczucie.
    Pozdro : - )
    I dzięki za nie W każdym razie, w żaden sposób nie odnosiłem się do makijażu, nie chcę też bronić zdjęć, bo albo się bronią same albo nie. Po prostu nawiązałem do tego, że "modleka ma błyszczeć" - bo nie ma, bo to nie jest portret i nie o Nią tutaj chodzi
    Ps D3100
    Ostatnio edytowane przez lukasz_lkz ; 18-02-2013 o 00:29

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów