Do Debosza a co sądzisz Nikon D70 s
Szukaj
Do Debosza a co sądzisz Nikon D70 s
mysle ze podobny do d100 aczkolwiek wolal bym canona d20 ale za te pieniadze to mozna go kupic. PS: dzis kupilem s3pro i jak sie z nim oswoje to napisze czy warto![]()
Do Debosza dzięki za radę ,nowa matryca z większą redukcją szumów no i 8.1
to może być to no i za te pieniądze.
[ Dodano: Czw 07 Lip, 2005 ]
S3Pro też kupuję na raty 9360 w Net sklep
Jeszcze raz dzięki mam dwa nikonowskie obiektywy ,które pasują.
fotolabor, kup, kup. Będzie się ładnie prezentował
Coś mi się wydaje, że bardziej jesteś sprzętowym onanistą niż profesjonalnym fotografem.
Ale z ciebie urodniok! zazdrościsz gościowi S3Pro i dlatego mu ubliżasz?Zamieszczone przez Witek
Chyba faktycznie S3Pro, to najlepszy wybór do studia.
Ojej, a czemu tylko do studia?
S3 zawsze poleca sie tylko do studia i do studia, a znam czlowieka, ktory robi nim koncerty i jakos nie narzeka ze wolny czy cos w tym guscie.
Mam wrazenie, ze to bardzo niedoceniana puszka :-/
Ps. U mnie wlasnie nastapil przelomowy moment w transformacji C --> N - kupilem wreszcie wlasna puszke![]()
Jego parametry - głownie czas synchronizacji z lampą, szybkość i czasy otwarcia migawki - napewno w 100% zadowolą fotografa studyjnego.S3 zawsze poleca sie tylko do studia i do studia
Niektórym np. "sportowcom" może to czasem nie wystarczać.
[ Dodano: Czw Lip 07, 2005 11:34 pm ]
PS. Mi by wystarczyło całkowicie.![]()
...a ja poczekam na D200. Za dyche chciałbym dostać coś więcej niż 6Mpix udających 12, z dynamiką niby rozszerzoną, ale coś nie za bardzo, na aku-paluszki i z czasem synchro 1/180... Oczywiście aparat świetny, lepszy niż D70, ale przy jego mankamentach cena jest jak dla mnie mocno wygórowana...
Miałem oba [Nikona i Canona] w ręce [robiłem fotki] - gdyby ktoś dawał mi jeden z nich - bez względy na cenę, wybrałbym ten, który mam obecnie, czyli D70Zamieszczone przez debosz
.
Co do Canona mam uraz - kolega, ma dwie sztuki - jeden cyfra [20d] drugi analog [300v], ale fotki jak by nie zrobił z nikonowskimi naprawdę sie nie równają pod względem jakości i ostrości.
gg#1658333
Stopka niezgodna z regulaminem
Skontaktuj się z nami