z bardzo ciekawej perspektywy fotografujesz psiaki, przez to kadry stają się bardzo interesujące. Na 9-ce logo przytłacza obiekt główny...
Szukaj
z bardzo ciekawej perspektywy fotografujesz psiaki, przez to kadry stają się bardzo interesujące. Na 9-ce logo przytłacza obiekt główny...
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Agility przepiękne. Zamrożone, ale bardzo dynamiczne. 8-jest naj...
Fuji
Bardzo dziękuje wszystkim za opinie, bo są one dla mnie bardzo ważneNiestety ze zdjęciami z zawodów jest tak, że tło nie zawsze jest fajne, ponieważ dużo się dzieje i w dość szybkim tempie, ale z zawodów na zawody coraz lepiej mi się pracuje i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej.
Podpis jest jak na razie na "okresie próbnym", ponieważ nie mogę dopasować do swoich zdjęć czegoś co będzie mi w 100% odpowiadało. I jak widać czasami mam problemy z jego umieszczeniem.
Już nie ucięte ( 9 jest przycięta dlatego, że chciałam aby pies 'wbiegał' w zdjęcie)
10
11
I to już świeżutkie, bo z 1 maja
12
Mi się podoba zdjęcie nr. 3. Moim zdaniem najciekawszy kadr
Tylko 1, 4 i 14
Ostatnio edytowane przez pokretloodradia ; 01-06-2014 o 23:08
Czy mogę wiedzieć w jakich okolicznościach powstałą 14 ?? Szyja mnie boli od kręcenia głowąUdany strzał.
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
Zdradzisz dlaczego akurat te?
Pewnie, już piszę. Robiłam zdjęcia podczas sesji frisbee i z tego co pamiętam, to zdjęcie zrobiłam w czasie kiedy pies wykonywał tak zwanego vaulta, nie złapał dysku i tę chwilę udało mi się uchwycić![]()
Ostatnio edytowane przez Kataszyn ; 04-06-2014 o 23:04
Skontaktuj się z nami