Szukaj
Bardzo przyjemne zdjęcia. Podoba mi się obróbka, taka hmmm "świąteczna". Najlepsza dla mnie 3. Świetna GO.
M.
Albo mój monitor coś nie ten tego, albo 2 i 3 ma niebieski śnieg...![]()
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Czepianie się na siłę... co kto lubi.. jeszcze inny się przyczepi, że zdjęcie nie jest czarno-białe i co gorsza, według swoich uznań potraktuje to jako wadę...
a mi akurat się podoba tutaj lekko niebieskawe zabarwienie, dodaje fajny kontrast do ciepłej barwy sierści. Mi się najbardziej widzi dwójka.
D600, D7000 | N35 1.8G, N50 1.8D, N85 1.8G, Samyang 8mm, Tokina 11-16 2.8, SB-600, SB-900
http://ozim.pl
Ogólnie fajne! Jedyneczka super! Śnieg faktycznie przyniebieszczony, ale mi pasuje. Bardziej mnie razi ten lekki skos na trzecim zdjęciu i skośnie wklejone podpisy.
D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy
Mnie wszystko pasuje na tych zdjęciach, łącznie z niebieskawym śniegiem![]()
D7000; Nikkor 12-24/4; Nikkor 17-55/2.8; Nikkor AF-S 80-200/2.8; Nikkor 105/2.8 VR micro; NIKON 6T; SB-600; MANFROTTO190XPROB+804RC2;MANFROTTO679B+234RC2
No to i ja się dołożę z opinią:
- 1 - masakra! Przypomina mi spreparowaną, wypchaną "bestię" z "Braterstwa Wilków". Świetny strzał!,
- 2 i 3 - jednakowo udane, plastyczne zdjęcia, a bohater milusiński, przy czym na 2 mniej nasycony kolor sierści jest,
- 4 - "A weź przestań, nie rób mi zdjęć, idź sobie!" - zabawne ujęcie i bardzo trafione. Także technicznie mi pasuje,
- 5 - dobra kompozycja, kolory i ostrość mi pasują,
- 6 - zwierz w locie ładnie chwycony, ale poza tym trochę bałaganu z tej pozycji i chyba za mocno światło bije na całości,
- 7 - a ten to się chyba czai na Twoje logo w prawym dolnym rogu i zaraz je chapnie. Szkoda, że pies ma obcięty kufer,
- 8 - ładna psina, ale za dużo dla mnie bałaganu w tle. Rozumiem, że takie zdjęcie było tylko możliwe z tej pozycji,
- 9 - ładne ujęcie, czyste, ostre. Tylko tutaj najbardziej mi to wielkie logo rozprasza uwagę.
Cały zestaw udany, mi tam się przyjemnie oglądało![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Skontaktuj się z nami