Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Alone...

Domyślnie Alone...

Witam dzis troche inaczej, moze komus sie spodoba. Zapraszam

Domyślnie

Jakos do mnie nie mowi ten obrazek, ale pewnie znajdzie koneserow.
    Zapytam tylko gdzie to jest, bo bardzo mi ta budowla cos przypomina...

Domyślnie

Szacunek , pewnie znając mnie poeksperymentowałbym troszkę aby "powiększyć " tą budowlę na dłuższej ogniskowej
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

A ja tak zapytam technicznie, jak się robi takie rozmycie ziemi, programowo?
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    A ja tak zapytam technicznie, jak się robi takie rozmycie ziemi, programowo?
    Trzeba znaleźć biegnący budynek i dobrze dobrać prędkość panoramowania
    A serio, dołączam do pytania, chociaż w 99% jestem przekonany że to PS.
    Nie jestem przekonany do takiego eksperymentu w krajobrazie, trochę przypomina "selektywny kolor"... Czyli trochę dłubaniny w sofcie i każdy laik pada na kolana. Nie twierdzę że źle wyszło, poza tym dobrze jest eksperymentować, ale tak mi się to kojarzy. Kolorki mi się podobają, nawet bez tej wieży byłby ładny przekładaniec.

Domyślnie

Super. Mi się bardzo podoba. Jedyne co bym zmienił to troszke jaśniej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Trzeba znaleźć biegnący budynek i dobrze dobrać prędkość panoramowania
    Ha, ha, widać ziemia ma całkiem sporą prędkość. Obrotową? A zameczek jest zaczarowany i lewituje w miejscu.
    Kolorystycznie ciekawie.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Ha, ha, widać ziemia ma całkiem sporą prędkość. Obrotową? A zameczek jest zaczarowany i lewituje w miejscu.
    A najprościej wykorzystać odpowiednio wysokie trawy, silny wiatr i długą ekspozycję.
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Tak myslalem ze reakcja na te zdjecie bedzie taka Zdjecie bylo robione w Ardmore 15 km od mojego miasta Youghal, bardzo ciekawe miejsce! Wiem ze zdjecie wyglada bardzo nienaturalnie, ale przy tym zdjeciu pasowala mi tego typu obrobka, tak jak pisalem wczesniej dla nie wszystkich. Mam jeszcze kilka fote z tego miejsca, ale juz w innym klimacie.

Domyślnie

Zrobiłeś to bardzo niedokładnie, niestety, ale wygląda ciekawie. Zobacz boki na dole jak to źle wygląda.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów