Jak Ci tak Nikon nie odpowiada, to przenieś się na inne forum.
Mam D7000 i twierdzę, że to bardzo dobry aparat. Mam starą serię i nie wiem co to olej. Matryca była czyszczona po ok 10k zdjęć - bo złapała duże syfy, wcześniej zaobserwowałem nic.
A to miej sobie, trzymaj i pieść, co mnie to obchodzi, po co filozofujesz => narcyzm?, do Ciebie nie piszę tylko odpowiadam do autora wątku, to po co się udzielasz? Żyje sobie w urojeniach i już => wyrwał się jak Filip z Konopii ;/
Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 15-02-2013 o 01:28
A to miej sobie, trzymaj i pieść, co mnie to obchodzi, po co filozofujesz => narcyzm?, do Ciebie nie piszę tylko odpowiadam do autora wątku, to po co się udzielasz? Żyje sobie w urojeniach i już => wyrwał się jak Filip z Konopii ;/
A co Ty się tak rzucasz do innych userów i obrażasz Ich. To jest forum i każdy ma prawo się udzielać ! Proszę jakiegoś Moderatora o upomnienie niesfornego Pana . I jak GonzoG dobrze powiedział jak nie pasi to spier na inne forum !
Ostatnio edytowane przez picia78 ; 16-02-2013 o 20:50
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami